Hold en gennemført “Mad Men” temafest

Posted on 3 min read 543 views

Sponsoreret indhold:

Vi må endelig samles og fejre i flok igen – og hvilken bedre måde at gøre det på end med en temafest – og så i ægte “Mad Men”-stil. Det er efterhånden en del år siden, at den populære tv-serie “Mad Men” afsluttede med sin syvende og sidste sæson, men det gør ikke den ikoniske serie mindre relevant som tema til en fed fest. Smokings, drinks, cocktails og masser af vintage pynt kan danne rammen for en både ekstravagant og sjov fest i gennemført “Mad Men”-stil.

Drikkevarer er altid det vigtigste 

Forbered en lækker menu sammensat af alle de klassiske og stilede drinks, der findes i “Mad Men”-verdenen. Det kan være alt fra en god rom (eller flere) til Whiskey Sour, Martini eller Manhattan. Du kan også medtage nogle lidt mere eksotiske valg, når det kommer til alkoholen såsom en Mojito, Dark n’ Stormy eller en tredje drink, som du selv er stor fan af. Det er også altid en god idé at inkludere en eller to alkoholfrie drinks til dem, der ikke indtager alkohol.Sørg også for at have masser af øl og vin på køl – og hav kaffe klar til senere på aftenen. Afhængigt af størrelsen på arrangementet og arrangementets omfang, kan du også overveje at hyre en professionel bartender til at servere lækre drinks til dine gæster hele aftenen og natten med. Det vigtigste er i hvert fald, at du sørger for, at du har alkohol, is og glas nok til alle dine gæster.

Maden er også meget vigtig 

Ønsker du at servere en hel middag for dine gæster – eller er det en fest, der afholdes efter middagstid, så der kun skal være snacks? Hvis du er på den første, kan du også sammensætte en buffet, der er let at spise eller bede dine gæster om at medbringe mad, der repræsenterer 60’erne. Du kan altid starte med at have snacks, der passer til drinksene, såsom chips og dip og saltede nødder. Derudover er en ret som boller i karry en klassisk ret fra 60’erne, mens frugtsalat med vaniljecreme er en klassisk dessert – og det er begge to meget nemme retter at diske op med. Hvis det dog skal være ægte “Mad Men”-mad kan Beef Wellington og chokolademousse være to gode valg til menuen. Hvis du mangler inspiration, kan du altid søge videre på nettet.

Musikken skaber stemningen

Vi må, som tidligere nævnt, endelig samle os og feste igen, og til en rigtig fest hører sig dans. Dine gæster vil uden tvivl danse natten væk, hvis der bliver spillet klassisk 60’er musik. Det er muligt at finde soundtrackene fra serien, men hvis du har en rigtig pladespiller, er det tid til at finde den frem og sætte nogle af alle dine gamle plader på.

Påklædningen fuldender festen

Den sjove del, der er altafgørende for at fuldende en temafest, er påklædningen. Hvis du ikke ejer en smoking, kan du gå i den lokale genbrugsbutik, hvor du helt sikkert kan finde både smokings, golftøj og slips. Husk at bed dine gæster om at klæde sig ud efter temaet og tag en masse billeder under festen, så i kan dele dem med hinanden efterfølgende.

 

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.