Hvad er Samura Premium knive?

Posted on 4 min read 235 views

Elsker du at stå i køkkenet og snitte, skære, stege og tilberede mad til resten af familien, så er der ingen tvivl om, at der her kan være lidt nyttig og interessant information om gode redskaber til dit køkken i form af de rigtige knive. Her skal man holde tungen lige i munden for at kunne sortere til og fra i det ret så store udvalg der er.

Få fingrene i de rigtige redskaber

Uanset hvorvidt man elsker at stå i køkkenet på arbejdet eller i hjemmet, så er det som med alt andet vigtigt at holde gejsten oppe og gøre det der skal gøres for at bibeholde den store interesse der måtte være for at st i køkkenet. Det kræver dog at der er adgang til de helt rigtige redskaber, som måske kunne være knivene fra Samura.

Samura knive lyder for mange personer som en kniv der ikke lige er til at skaffe i Danmark, men faktisk kan det snart lade sig gøre at finde de bedste af de bedste Samura Premium knive online. Du finder dem nemlig hos Bazta.com.

Japanske knive

Samura knive er køkkenknive som findes i forskellige ståltyper, heriblandt damaskus stål. Kendetegnet ved denne type stål ligger bag den enorme styrke der er i stålet, men i lige så høj grad også i udseendet på denne type knive. Man kan lede tankerne hen på det japanske Katana-sværd, som samuraier i den japanske middelalder bar med stolthed, da flere af serierne fra Samuras knive er smedet på lignende vis – måske navnet Samura kommer heraf? Som sværdet, bliver knivene støbt i flere lag, som giver den karakteristiske udseende med synlige lad i bladet, samt en styrke og skarphed der kun findes i denne type knive.

Søger du online efter damaskus knive, vil der dukke et par flere sider op med salg af denne slags knive. Her skal du være opmærksom på, at det du får købt faktisk også er det du ønsker at købe. Når der er tale om damaskus stål, så skal du nemlig også være sikker på, at det er tilfældet her. Her er Samura et sikkert og pris fornuftigt valg.

Smukke knive der bare virker

Damaskus stålet er helt unikt at slæbe ind i køkkenet, da den som tidligere beskrevet syner flot men også grundet dens slidstærke evne. Med en god kniv der er behandlet korrekt og med omhu, har man altid en kniv som er skarp og klar til brug, ved hånden. Ved den rigtige håndtering vil det ikke være nødvendigt at slibe kniven ofte. Placer derfor kniven for sig selv, så den ikke ligger og roder rundt i bestikskuffen. Dette vil nemlig medføre at kniven bliver sløv og muligvis får skader på knivens æg, som er den skarpe kant. Selvfølgelig vil tidshorisonten for skarpheden også være afhængig af det omfang kniven bliver brugt – men ved at gøre ovenstående sørger du for at der går langt imellem slibningerne.

Penge som er godt givet ud

Hvis du er på jagt efter køkkenknive i en bedre kvalitet og som samtidig er flotte, så er der ingen tvivl om at du vil få mest glæde af at købe Samura-knive med damaskus stål. Disse knive kan nemlig lidt af det hele – både i form af det praktiske men også med udseendet på sin side.

Der er dog en ulempe ved at vælge køkkenknive af damaskus stål, idet de ikke er særligt “magnetiske” og dermed ikke hænger særligt godt fast på en magnetskinne. Til dig som går op i madlavning og udstyret hertil, ved du også, at det er den rene bakteriebombe at samle knivene i en knivblok. Dermed begrænses mulighederne i forhold til den daglige opbevaring af dine knive. Prisen er desuden ofte relativt højere på damaskus knive, set i forhold til andre typiske ståltyper. Dog får du til gengæld en kniv der vil holde i rigtig mange år og som kræver mindre slibearbejde. Husk blot på hvordan man bør opbevare dine knive – så er du på den sikre side.

Skulle du ud fra disse kriterier ønske knive i anden stål end damaskus, kan Samura også levere smukke og funktionelle knive i andre designs og ståltyper.

Samura har en serie til alle!

Samura designer og producerer forskellige serier. Derfor er der en rigtig god sandsynlighed for, at du finder en kniv der falder lige i din smag udseendemæssigt. Er du for eksempel stor tilhænger af, at eje ting som ingen andre har og som samtidig skaber en nysgerrig effekt hos vennerne og familien, så er serien Bamboo helt fantastisk med dens skaft som er formet som bambus. Denne serie vil helt klart være en ting enhver gæst i huset vil bemærke.

Er du lidt mere til det traditionelle look og måske med en snert af det asiatiske look, så vil Kaiju serien måske mere noget for dig. Her får du stadig en stærk kniv, som gør det legende let at hakke løs i køkkenet samtidig med at det sterile look er skiftet ud med et mere rå og æstetisk look.

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.