Hvordan du bliver godt klædt på til sommeren

Posted on 3 min read 1328 views

Sommeren byder på mange aktiviteter, som de fleste glæder sig til. Dette inkluderer grillmad på terrassen, sjove ture på stranden og hygge med familie og venner. Med sommeren følger der dog oftest nogle ting, der måske bedre kan beskrives som pligter. Dette inkluderer for eksempel hækkeklipning, gør-det-selv projekter og en masse planlægning, der skal gå op. For at gøre nogle af disse ting lidt nemmere, er der nogle ting du kan forberede allerede nu.

Få en udendørs stikkontakt

Det lyder måske lidt banalt, men en udendørs stikkontakt er virkelig brugbar, både om sommeren, men faktisk også i vintermånederne. Til sommer følger der ofte både klipning af hæk og græsslåning op til flere gange. Hvis du stadig vandrer rundt med lange forlængerledninger, der starter inde i stuen, er det virkelig tid til en opgradering. Med en udendørs stikkontakt får du langt mere frihed til at lave havearbejde, støvsuge bilen eller endda, hvis du vil sætte en varmeblæser op på terrassen.

En udendørs stikkontakt kan desværre ikke være et gør-det-selv projekt for dig, da det nemlig kræver en elektriker. Dog kan du købe en udendørs stikkontakt med inkluderet installationen, og gøre det hele nemmere for dig selv. Det kræver nemlig kun, at du ved hvor kontakten skal være, at der er et stik med jord indendørs indenfor 5 meter, og at der selvfølgelig er plads til elektrikeren.

Find et gør-det-selv projekt

En ferie er en god mulighed til at få ekstra tid til at gøre noget ved huset. Om det er hegnet der skal males, eller om du er kommet til at love at bygge en ny reol eller skifte et par stikkontakter, er en ferie en god mulighed for at få lavet disse projekter. Det er rigtig smart at være rigtig godt forberedt til projektet i god tid.

Der er selvfølgelig ting, du kan klare på forhånd og planlægge, så du ikke skal bøvle med trængsel i byggemarkedet eller lang leveringstid online. Sørg for at du også har det værktøj du har brug for – og hvis du mangler noget, kan skuret eller værktøjskassen selvfølgelig lige nå at blive udvidet i tide. Husk endelig at være opdateret omkring regler og sikkerheden omkring projekter i hjemmet, så du ikke skaber farlige situationer for dig selv eller andre undervejs.

Planlæg din ferie allerede nu

Hvis du tit ender med ikke at vide, hvad du skal lave i din ferie eller at de tre ugers ferie bare flyver forbi, uden du bruger dem til noget, er det en god ide at overveje hvad du skal lave i løbet af ferien. Om du er til rejser til udlandet eller mere til oplevelser rundt i Danmark, kan det være smart at overveje hvilke planer, du bør have. Måske du gerne vil ud med gutterne og prøve en øl-, vin- eller whiskysmagning eller måske I er mere til at komme ud og få pulsen op med for eksempel klatring i trætoppene. Der er mange spændende muligheder I kan kaste jer over, og planlægge allerede nu.

Hvis du er mere familiemand, kan du planlægge hvilke ting, du skal have ungerne med til. Det kan være ture i forlystelsesparker, stranden, campingtur på cykel eller andre små aktiviteter, de uden tvivl ville sætte pris på.

 

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.