Hvordan står du skarpest til din date?

Posted on 3 min read 944 views
[Denne artikel indeholder betalte links]

 

Du skal endelig på date. Den udkårne er hende den søde fra løbeklubben med den skæve fortand og de mørke krøller. Hun er temmelig bedårende, og du har set frem til at mødes med hende på tomandshånd.

 

Men hvordan forbereder du dig bedst, så du står helt skarpt til jeres date?

Man-grooming

Du har sikkert hørt begrebet før. Man-grooming. Det handler ikke om at barbere dine hår på brystet, så de ligner et hjerte, en kattepote eller noget helt tredje. Jovist, den slags kunstneriske friheder skal naturligvis stå dig frit for, men det er næppe noget du får point for.

 

I stedet handler det om at gøre en indsats med sit udseende. Gå i bad, barber dig og sæt håret. Og duft godt. Du må gerne ligne en, der har gjort en indsats for at behage øjet. Hvis du ligner en, der lige er væltet ud af sengen, har glemt at børste tænder og som har pletter på tøjet… Ja, så kan du vist nøjes med at drømme om hende den søde.

Føl dig tilpas med dig selv

At have ondt i spejlet er blevet nationalsport i dagens perfekthedskultur. Noget, der ikke er forbeholdt et bestemt køn. Men det er ikke rart, hvis usikkerheden følger en rundt i livet. Og slet ikke når man skal på date.

 

Det kan lyde som varm luft, at skulle lære at være glad for den krop, man har. Men faktum er, at du ikke får andre. Så det er med at få det bedste ud af den, du har. Så vær ordentlig ved den. Tal pænt om den og behandl den godt.

 

At lære at være tilpas i ens egen krop er ikke ensbetydende med, at du ikke må tweake lidt på den. Selvfølgelig må du det. Drømmer du om flere muskler? Så kast dig ud i styrketræningens glæder. Døjer du med synlige vener, der irriterer dig? Så kig forbi Venecenter.dk og få dem til at se på det. Der er ingen grund til at have ondt i selvtilliden, der hvor man let kan gøre noget for at udbedre det.

Forbered dig på samtalen

At stå skarpt til en date handler ikke blot om udseende. Det handler i høj grad også om at skabe de bedste betingelser for at daten bliver en succes. Og en af de bedste måde af skabe en god kemi med et andet menneske, er gennem samtalen. Du kan være nok så flot at se på, men hvis du intet har at byde ind med, bliver jeres bekendtskab nok kort.

 

Er du en lidt genert type, der ikke har let ved at lade ordene flyde, kan du have et par gode samtaleemner oppe i ærmet. Det gør ikke noget, hvis der både er sjove og alvorlige samtaleemner i blandt, så I kan komme godt rundt i samtalen.

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.