Hvordan vil det danske fodboldlandshold klare sig til VM?

Posted on 3 min read 289 views

Danmark har kvalificeret sig til verdensmesterskabet i fodbold. Efter EM i fodbold var de ekstatiske danske fodboldfans overbeviste om at Danmark er inde i nye lyse tider med landsholdsfodbold. Nu er der gået over et halvt år siden finalen blev fløjtet af i England. Siden da er der sket mange ting, og flere fodboldeksperter er bekymrede for det danske fodboldlandshold. Det kigger vi på nedenfor.

Landsholdsfeberen fortsætter

Det danske fodboldlandshold har fået masser af fortjent opmærksomhed i løbet af det seneste år. Den seneste succes har ført til udsolgte tribuner til landsholdskampene. Flere folk er også begyndt at klæde sig mere i de røde og hvide farver og de lade sig inspirere til at spille fodboldinspirerede spil som Danish Flip.

Der er store drømme om at Danmark klarer sig godt til verdensmesterskabet i fodbold, som løber af stablen mellem den 21. november og 18. december 2022. Danmark er allerede kvalificeret til at spille VM i Qatar sidst på året, og de danske fodboldfans glæder sig som små børn.

Flere skader har ramt landsholdet

Mikkel Damsgaard tog hele Danmark med storm ved Europamesterskabet sidste år. Desværre har det unge talent siddet ude med en skade siden landsholdskampen mod Østrig i oktober måned.

Den danske landsholdsanfører blev skadet kort tid efter. Simon Kjær endte med et overrevet korsbånd efter en Serie A-kamp i AC Milan-trøjen i starten af december måned.

Daniel Wass overraskede og imponerede fodboldfans i Danmark med sit chokskifte til Atlético de Madrid. Desværre blev han skadet i sin debut for den spanske hovedstadsklub.

Det er blot tre eksempler på tre primære personer for det danske fodboldlandshold. Især to vigtige personer i forsvaret sidder altså ude med skader. Heldigvis er verdensmesterskabet i november måned, og derfor har de tid til at komme sig og træne op igen.

Manglende spilletid

Den danske landsholdsstjerne Martin Braithwaite fik en vigtig rolle hos FC Barcelona efter et pudsigt og overraskende skifte. Siden da har holdet dog skiftet træner til Xavi, og de har købt nye angribere. Desuden var Braithwaite også skadet i en længere periode, og siden da har han haft udfordringer med at spille sig tilbage på holdet. Forsvarsspilleren Jens Stryger Larsen får heller ikke meget spilletid hos Udinese i Italien.

Kasper Dolberg har været ramt af det ene uheld efter det andet. Den danske angriber har været ude med sygdom mindst tre gange i løbet af det seneste år. Desuden er Dolberg også blevet diagnosticeret med diabetes.

Thomas Delaney havde storsucces hos Borussia Dortmund, hvor han spillede i tre sæsoner. Sidste sommer skiftede han til Sevilla i Spanien, og han debuterede kun tre dage efter hans ankomst til Andalusien i Spanien. Siden da har han været småskadet og haft udfordringer med spilletid. Dog har han fået mere spilletid på det seneste, og forhåbentligt får den danske midtbanespiller succes i Spanien.

Meget kan ske

Skader og manglende spilletid er normalt i fodbold. Vi kommer fra et lille land, og de danske landsholdsspillere imponerer i høj grad med at spille i storklubber som Atlético de Madrid, Sevilla FC, Chelsea, Barcelona og andre steder i verden. Derfor kan vandene stadigvæk nå at vende sig, og vi glæder os til VM i Qatar til november.

 

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.