Indret en stilet stue til manden

Posted on 2 min read 1211 views

Det bliver mindre og mindre kønsopdelt når der kommer til interiør, og der er masser af mænd der går op i at have en fed bolig. Hvis du er så heldig at du kan have en egen stue i dit hjem, hvordan ville du så indrette den? Her kan du læse mere om hvordan du indretter en stilet stue til manden.

Find din personlige stil

Det handler først og fremmest om at finde din personlige stil. I interiørverden er man ved at bevæge sig længer og længer væk fra det her med at have en minimalistisk stil, der ser helt ens ud alle andre moderigtige menneskers stil. En stue er ikke et byggesæt, men et rum der skal give god stemning og udstråle personlig stil.

Det er ikke længere sådan at man skal have hvide vægge og de rigtige designmøbler at have en fed stue, nej – man kan faktisk bestemme selv. Hvis du kan lide en bestemt farve, hvorfor ikke male stuen i den farve? Hvis du finder en sofa på loppemarked der bare er lige dig, så køb den. Der er nemlig ingen regler, du kan gøre præcis det du vil og få den stue du har lyst til. En stue er et opholdsrum der det skal være rart at være. De bedste stuer har en lun stemning og ting der giver dig gode minder.

Find fede detaljer

Man behøver ikke nødvendigvis fokusere på designermøbler hvis man skal indrette en stue til manden, men på ting. Pyntegenstande og fede detaljer er det der kommer til at udgøre hele forskellen, når man har sat det hele sammen. Man kan finde inspiration og fede detaljer på stueindretning.dk og lære mere om personlig indretning.

Det er ikke rart at være i noget der føles som nogen andres stue, den skal være lige dig og du skal føle dig tilpas og kunne slappe af – både selv, med kæresten og med venner. Omgiv dig med ting der giver gode minder, ram ind billeder fra din barndom eller af din familie, køb nogle fede puder og nogle seje planter og få lidt liv ind i stuen. Invester i nogle fede lamper der giver den helt perfekte belysning og mal èn af væggene i din yndlingsfarve. Sørg for at have det helt rigtige lydanlæg, sæt på et fedt fjernsyn eller en projektor og få omsider installeret vinylspilleren. De ting du omgiver dig med siger meget om hvem du er som person, og derfor er det meget bedre at indrette med dette for øjet, end at indrette efter en overordnet stil som måske ikke er lige dig.

 

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.