Invester i kvalitet og vær sikret i fremtiden

Posted on 2 min read 724 views

Er du også træt af at følge med de mange forskellige trends der skifter hvert år inden for mode, møbler, biler og så videre? Så skal du læse med her, hvor vi giver dig hjælp til selvhjælp til hvordan du kan undgå at skulle skifte ud i dit hjem, hver gang sæsonen skifter.

Læs med og bliv klogere på nogle designklassikere til hjemmet der altid vil være på mode, så kan du gøre en god investering, støtte en vigtig industri og samtidig gøre en indsats for miljøet, når du køber Danmark møbler.

Y-stolen

Som den første af en lang række klassikere som den danske møbeldesigner Hans J. Wegner har stået i spidsen for, har vi Y-stolen. Med sit unikke og minimalistiske design passer den ind i et hvert hjem. Lige meget hvordan du bruger den, vil den klæde dit hjem. Y-stolen kan gå som vasketøjsstol, spisestol eller binde-snørebånd-i-garderoben stol.

Den fås i mange forskellige farver, der – afhængigt af hvor mange farver du har, og hvad den skal udtrykke – kan pifte et rum op, eller blot sætte prikken over i’et i dit rummet. Y-stolen repræsenterer en lang historie af godt håndværk og gode materialer og er særligt et skud ud til kvalitet og respekt for håndværket. Det afspejler sig blandt andet i sædet, der er flettet i hånden.

FK63 bogreolen

Hvis du før har forsøgt at bestræbe dig på at få din hybel til at ligne noget der ikke er taget lige ud af Ikeas shopping katalog, så har du her muligheden for at gøre på den fedeste måde. Reolsystemet, der til afveksling nemt kan ligne et af Ikeas mest sælgende produkter, kan du købe hvor det i stedet er designet med fokus på kvalitet, frem for kvantitet.

Reolen der er designet af Preben Fabricius og Jørgen Kastholm er definitionen på klassisk design, der aldrig går af mode. Også her får du et møbel i høj kvalitet, udarbejdet i kvalitetsmaterialer, i godt håndværk. Og så kan du bruge det resten af dit liv.

De danske designere

Der findes et væld af forskellige danske designere, der hver har deres egen unikke stil, men stadig deler de samme værdier om kvalitet og simplicitet. Designere som Kaare Klint, Hans Wegner og Børge Mogensen har designet en lang række forskellige produkter som du kan indrette dit hjem med. Danske møbler, designet af danske designere, produceret i Danmark er møbler der passer ind i alle hjem, der aldrig behøver at blive byttet, returneret, eller smidt ud.

 

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.