Køb en drone og skyd lækre videoer og billeder

Posted on 2 min read 1143 views

Vi mænd elsker gadgets og særligt gadgets, der kan lave en masse fede ting. Indenfor de sidste par år er der dukket en masse fede gadgets og udstyr frem – alt fra smarte engangsgrille til smarte Google briller.

Men en af de mest omdiskuteret gadgets/udstyr i Danmark de seneste par år er dronen. Dronen er en slags fjernstyret bil (Bare i luften).

Med en drone kan du påsætte et kamera på dronen, hvor du derefter kan optage billeder fra fugleperspektiv, mens du styrer dronen fra jorden via en fjernbetjening.

I og med at man nemt og hurtig kan købe en drone med kamera i, og derefter flyve rundt med den i sit villakvarter har det også skabt noget negativ omtale af denne gadget.

For det er desværre lidt for nemt at få folk til at føle sig krænket, hvis man flyver en drone henover deres have i mens de griller eller solbader.

Så derfor skal du være meget opmærksom på, hvordan du bruger dit dronekamera, uanset om du skyder en professionel reklamevideo eller du bare hygger med gutterne.

Der er nemlig nogle helt bestemte regler for, hvordan du bruger dit dronekamera og hvor du må bruge den.

Det kan være en god ide at sætte sig ind i alle regler indenfor dronefilm og brug af droner, før du begynder at lave videoer og lignende.

Men når du har styr på alle reglerne og de vilkår der gælder med dronevideo, så kan du begynde at lave nogle rigtig fede film.

Du vil hurtigt kunne skille dig ud fra andre, der kun laver film på jorden, da du har mulighed for at få et helt nyt perspektiv på dine videoer.

Hvis du f.eks. er i gang med at lave en reklamevideo sammen med dine venner, så kan du bruge droneperspektivet til at give seerne et bedre overblik over firmaets størrelse og muligheder.

Hvis du f.eks. skal lave en reklamevideo for Lego land, så kan en drone være et brugbart værktøj til at fremhæve Lego Lands størrelse og give seerne en fornemmelse af, hvilke muligheder Lego Land rummer.

En drone behøver ikke kun bruges i et professionelt øjemed. Du kan også bruge dronerne til leg og sjov. F.eks. kan du lave små pranks på dine venner. Du kan køre dronerne ind over dine venners have, mens de griller og lave lidt sjov og ballade den vej.

Du kan også bruge dronerne til praktiske årsager, som f.eks. at få et overblik over, hvor på din mark som der mangler gødning eller hvor din hund er løbet hen.

En drone koster alt fra 400 kroner til 10.000 kroner, men hvis du skal have en højvalitets drone med indbygget kamera, så skal du nok regne med at give omkring 3.000 kroner.

God fornøjelse med dine droneoptagelser.

 

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.