Københavns bedste burger test

Posted on 3 min read 1835 views

Vi har været på burger smagning i København. Ja, det er ikke den værste tjans i verden!

 

Vi besøgte 4 steder, som efter sigende skulle være de mest populære steder. Vi gik efter burgerne specifikt, så tilbehøret har vi ikke taget højde for. Vi har bedømt på smag, kvalitet og “grease-faktor” og generelt må vi bare sige, at niveauet er rigtig højt i vores hovedstad!

 

Jagger

Denne populære burgerkæde er pt. kun i København med flere lokationer, men har helt klart et potentiale til at udvide til flere byer. Med Rasmus Oubæk som stifter og ejer, vil det også være naturligt at ambitionerne stiger med tiden. Jagger har et forholdsvis simpelt menukort, som virker rigtig fint. Man smager tydeligt kvaliteten af råvarerne i maden. Det er en skam at man ikke bliver spurgt ind til stegetemperaturen, da kødet nu er i sådan en fin kvalitet. Det andet indhold i burgeren var ganske fornemt og specielt salat-elementerne virkede friske og var yderst velsmagende.

 

Gasoline Grill

Ligesom Jagger er denne verdensberømte burger pt. kun beliggende flere steder i København. Gasoline har haft rigtig meget medvind siden deres placering som den 27. bedste burger i verden ifølge magasinet “Bloomberg”. Konceptet er simpelt med en burger der ikke har mange svinkeærinder og uden unødigt salatblade eller andet. Der er en del selvbetjening involveret i denne oplevelse hos Gasoline Grill, men i det samlede hele mener vi ikke at det gør noget. Burgeren har en rigtig fornuftig størrelse og “grease-niveauet” er tilpas – alt i alt en rigtig god oplevelse!

 

Burger Shack

Kæden fra Jylland har sit udspring i Aarhus, men har de sidste par år bredt sig til hele Danmark med et stensikkert koncept som høster priser til højre og venstre. De har tidligere vundet Aarhus Bedste Burger og nu også Københavns. Da de kom til København – nærmere betegnet Carlsberg Byen – var det med en ambition om at skulle konkurrere med de bedste, i en forvejen konkurrencepræget burgerby. Man bestiller bøffen efter ønske og får rent faktisk det man beder om. Kødet er utrolig velsmagende og kvalitet er tårnhøj og “grease-faktoren” er lige i skabet. Den jyske invasion er en favorit hos os!

 

Halifax Burgers

Halifax er også én af de burgerbrands, som mange nævner som en af de bedre – og med god grund. Halifax er en caféburger, men bare bedre. Man kan selv ønske sammensætningen af burgeren og det giver en vis sikkerhed i det man skal indtage. Halifax er i den dyre ende af skalaen, men med størrelsen på retten er det måske også ok. Den grove bolle gør sig egentlig også ganske godt og generelt er oplevelsen, at man får en caféburger som vinder over den gængse og ellers lidt kedelige caféburger.

 

Konklusion

Uden sammenligning mener vi, at Burger Shack er Københavns bedste burger. De har bare lige dét ekstra, og tager man prisen i betragtning så er der slet ingen tvivl. Vi vurderer umiddelbart at Gasoline kommer ind på en andenplads lige før Halifax og Jagger må indtage sidstepladsen i denne test.

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.