Kom godt i gang med netdating – plus gode råd inden du begynder

Posted on 4 min read 475 views

Sponsoreret indhold

De fleste vil nok ikke indrømme det, men det kan være en decideret skræmmende oplevelse at oprette en profil på en datingsite. Hvad nu, hvis man støder på sin eks eller ens indbakke står tom for evigt? Det er naturligt at være en smule nervøs, men online dating åbner døre for mange kærlige oplevelser og giver dig masser af erfaring. Derfor er formålet med denne artikel at præsentere dig for online dating verden og alt det gode der følger med.

Hvad er dit formål?

Godt nok ved du selv hvorfor du gerne vil oprette en profil på en datingsite, men det kan være at du gerne vil være mere end bare kærester. Din hensigt er vigtigt at tydeliggøre i din profil selv hvis du tror at det vil skræmme folk væk. Man kommer langt med ærlighed, og så tiltrækker du også selv ærlige mennesker. Online dating kan have det omdømme at de fleste kun er ude efter sex eller kortvarige forhold, hvilket ikke er slemt i sig selv. Der findes dog også folk som gerne vil tage dating seriøst. Uanset om du leder efter et kort eller langt forhold er det lige så vigtigt at få sagt på den første date. På den måde kan I begge finde ud af om I skal fortsætte med at ses eller sige farvel. Det giver nemlig et rigtig dårligt indtryk hvis du lover guld og grønne skove i din profil men ændrer adfærd når I begynder at date.

Din udstråling handler ikke blot om din profilbeskrivelse

Som det også gælder for mange ting i livet, er det vigtigt at skille sig ud. Hvis du bare opretter en profil på en dating side og udfylder basale ting, kan kvinder enten tro at din profil er en robot eller at du ikke er værd at skrive til. De har brugt så lang tid på deres profil, så hvordan kan de vide at der sidder et succesfuldt menneske bag den øde profil? Det betyder ikke at du skal skrive en selvbiografi, men udfyld endelig nogle ord om dig selv og læg gerne en sjov vinkel eller anekdote på dine ord. Du skal gerne vise at der er et smil bag dine ord. Det giver trods alt ekstra points hvis hun selv smiler mens hun læser dine ord op. Undgå især at skrive en hel roman da en profil skal kunne skimtes igennem. Hun kommer til at lære resten af din profil at kende gennem dig i virkeligheden. Det er ikke et krav på alle dating sider, men læg et profilbillede ind hvis der er mulighed for det. Lad dig ikke skræmme af dette. Du skal i princippet bare vise, hvem du er og hvordan du ser ud. Man kommer rigtig langt med et smil. Hvis du gerne vil have lidt ekstra fif til at håndtere det tekniske, kan du læse videre om netdating.

Aflæs hinandens profiler

Hvis det ikke allerede er en funktion på din valgte hjemmeside, kan du godt begynde at skrive om det, du kan lide ved din partner og hvad du ikke prioriterer. På den måde får du sorteret i hvem du faktisk kan se dig selv date. Det behøver ikke at være overfladiske ting såsom udseendet. Disse turn-ons og turn-offs kan både være interesse-, personlighed- eller følelsesmæssige. Det viser sig at mange kvinder kigger på dette afsnit da det virkelig kan fortælle meget om personen. Du kan selv finde ud af, hvem en kvinde er på hendes profil. Når du har fundet den rette profil, handler det om at være ambitiøs. Når I matcher på apps såsom Tinder er det ikke sikkert at hun kommer til at skrive. Måske er der allerede mange, hun har matchet med, så din profil drukner i hendes indbakke. Derfor skal du starte med at skrive hvis hun ikke allerede bærer førertrøjen. Det viser, at du rent faktisk har set hende og fortsat er interesseret i at lære hende at kende.

Når du begynder at date

Dating kan føles en smule anderledes når I har truffet hinanden gennem internettet. De fleste mænd har kendt deres kærester siden gymnasiet eller højskolen, så det kan virke anderledes at finde en partner i voksenlivet. Sørg for at det ikke bliver en barriere i dit forhold – altså at du begynder at sammenligne dig selv og dit forhold med andre. Hvis du vil imponere din nye kæreste, så gør det fordi du vil imponere hende og ikke dine venner. Kommer du langt i dit forhold og gerne vil forkæle hende, kan du læse vores artikel om gode gaveidéer til hende, du holder nær.

Som tidligere skrevet er det også vigtigt at være sig selv i et nyt forhold. Mange har en tendens til at pynte på sandheden om de så redigerer deres profilbilleder eller praler med erfaringer de ikke har i deres profil. På et eller andet tidspunkt vil hun overskue hvem du egentlig er, så hvis du kan vise ærlighed er du allerede sikret et langt forhold. Hvis forholdet ikke fungerer, kan du jo altid starte forfra med et andet forhold. Vi håber at du er blevet mere opklaret omkring hvordan man får en tyvstart på netdating.

 

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.