Kombineret TV møbel og hjemmebar.

Posted on 3 min read 806 views

For mig hænger det perfekte TV-møbel uomtvisteligt sammen med hjemmebaren, lidt ligesom man ikke kan forestille sig Batman uden Robin.

Tv’et er for de fleste et af de vigtigste elementer i stuen, og hvor det før fladskærmens tid var en udfordring at få et stort TV til at se stiligt ud i stuen, er det heldigvis lettere i dag.

Fladskærmen har på mange måder revolutioneret de muligheder vi har for at indrette vores stuer. Den største forskel ligger i, som navnet siger, den er flad, og kan derfor nemt hænges op på væggen.

Nu kan man nemt have en 65-tommers TV hængende på væggen, det ville have været utænkeligt med et gammeldags fjernsyn. Et gammeldags 65-tommers fjernsyn ville veje et ton og fylde mere end et stort amerikansk side-by-side kølefryseskab.

Selv hvis man havde plads til det i sin stue, kunne få det op på tredje sal og ind ad sin hoveddør, så ville det koste en mindre formue, hvorimod en faldskærm er meget billigere at anskaffe sig og kan komme ind alle steder.

En 65-tommers fladskærm fylder dog meget på de flestes stuevægge, uanset hvor fladt den måtte være, så derfor skal der lidt kreativ tænkning til at få udnyttet pladsen i stuen optimalt og på en stilfuld måde.

En god måde er at integrere tv’et, er i et væghængt reolsystem. Et af de mest velegnede systemer til dette formål er fra den danske producent. RAMWERK.

RAMWERK er et modulbaseret system, så du har stort set uanede muligheder, du kan sammensætte lige netop den løsning, der passer bedst til dig og din stue.

Modulerne består af kuber, der både kan hænges på væggen eller stilles direkte på gulvet på en tilhørende sokkel, alle moduler kan nemt sættes sammen så de fremstår som en homogen enhed.

Man kan få hylder, skuffer, rammer, vægophæng og sokler til modulerne, som alle kan kombineres som man ønsker det.

Alt er designet i New-Nordics minimalistiske stil, som passer ind i alle moderne hjem. Modulerne er lavet i bæredygtige træsorter og fås i mange forskellige farver.

En rigtig god Tv-møbel kombination er hvis man sætter fire moduler sammen og stiller dem på en sokkel under Tv’et, man kan så have låger i det yderste moduler og skuffer i de to midterste.

På hver side af skærmen hænger man tre moduler oven på hinanden, hvis der er plads, kan man have en række af fire moduler hængende over fjernsynet, de kan eventuelt bruges som bogreol eller til pyntegenstande.

I den ene ”stak” af moduler på siden af Tv’et kan man indrette den perfekte minibar. I den øverste modul sætter man en hylde så man har plads to lag glas. Det midterste modul bruger man til flaskerne så der behøves ingen hylder.

I det nederste modul sætter man en skuffe som kan bruges til isspand, sugerør, drinks paraplyer og andre ”værktøjer” man bruger når man mixer drinks.

I det øverste og midterste modul hvor der står glas og flasker kan man sætte indirekte baglys det giver en rigtig god effekt.

Der er mange muligheder så klik ind på Ramwerk.dk og prøv deres online designer, hvor du kan sidde derhjemme i ro og mag og designe den perfekte Tv-reol.

 

 

 

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.