Mere power med et bikefit fra Aimhigh

Posted on 2 min read 790 views

Få mere power og fart på cyklen samt mindre skader og optimal udnyttelse af dine kræfter med et bikefit. Så får du få de mest optimale forhold, når du skal træne. Lad os se lidt nærmere på, hvad et bikefit er og kan gøre for dig og din træning.

Det er enorm vigtigt, at du ikke overbelaster din krop, når du træner på din cykel, for så er du nemlig i større risiko for at få skader. Når du får foretaget et bikefit, så får du blandt andet justeret din cykel, så du opnår den bedste ergonomi på cyklen og dermed mindsker risikoen ved skader og fejl. Ved et bikefit får du justeret og sikret at dine sko passer, at klamperne sidder korrekt, samt at  styr og saddel er justeret efter dine behov.

Få mere fart

Bikefit er vejen til mere fart og til at du kan bruge dine kræfter optimalt, når du træner. Og hvordan kan det så lade sig gøre, spørger du måske. Når du sidder i den optimale position på din cykel, så kan du bruge dine kræfter bedst muligt. Når du samler dine kræfter, kan du bedre kanaliserer dem i den rigtige retning og derved udnytte dine kræfter bedre. På den måde får du mest ud af din træning og spilder ikke dine kræfter. Det handler nemlig om at mindske dit spild af kræfter, så du yder mindst muligt og får mest muligt ud af det.

Udnyt aerodynamikken

Det er rigtig vigtigt at du sidder korrekt på din cykel – altså at din komfort er god, men det har også stor betydning, at du har en optimeret aerodynamisk position. Det betyder nemlig, at du kommer hurtigere fremad for den samme mængde kræfter. Og det er noget du vil kunne mærke.  Hvis du drømmer om at få de mest optimale forhold, når du træner på din cykel, så kan du bestille et bikefit.

 

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.