Microcement giver badeværelset et nyt og moderne look

Posted on 3 min read 289 views

Microcement er steget i popularitet de seneste år. Det skyldes især, at microcement let kan pifte dit gamle badeværelse op. 

Microcement er både vandafvisende og enormt slidstærkt, og det er derfor et oplagt valg, hvis overfladerne på badeværelset trænger til at blive shinet op. 

Microcement er på kort tid blevet det foretrukne valg for mange. Det er forholdsvis let at påføre de fleste overflader, og det kan bruges direkte på fliser og klinker. 

Microcement er derfor smart, hvis du skal friske dit gamle badeværelse op, uden at fjerne gamle fliser.

Det kan være svært at arbejde med microcement, men det kan lade sig gøre at gøre det selv! 

For at få det bedste resultat med microcement, er det vigtigt, at du sætter dig godt ind i materialet og teknikken.

 

Hvad er microcement?

Microcement, også kaldet microbeton, er en spartelmasse, der består af cement, vand og farvestof. Microcement kan bruges på langt de fleste overflader i hjemmet og kommer typisk i den klassiske grå beton-farve. Det kan dog sagtens lade sig gøre at lave massen i andre forskellige farver, så du fx kan få microcement gulv i råhvid eller grågrøn.

Microcement har en rigtig god klæbeevne, og det kan derfor bruges på næsten alle overflader og underlag. Du kan bruge microcement på fliser, gips, træfiber, murværk, metal og glas.

Det vigtigste er, at du følger instruktionerne for produktet, som du har købt, og at du ikke laver større blandinger med microcement, end du kan nå at bruge på 30 minutter. Ellers bliver din microcement for hård og umulig at arbejde med.

Du kan se vores tips omkring microcement lige her

 

Kom godt i gang med dit microcement badeværelse

Microcement kan både bruges på vægge og gulve, og det er derfor et oplagt valg, hvis du skal pifte dit badeværelse op. Med et microcement gulv på dit badeværelse får du både en pæn og meget skridsikker overflade.

Microcement er et godt valg på badeværelset, da materialet er vandafvisende og særdeles velegnet til gulvvarme.

Du behøver dog slet ikke nøjes med et microcement gulv, da microcement også sagtens kan bruges på direkte fliser. Du skal dog være opmærksom på, at du ikke kan bruge microcement i selve brusekabinen.

Ved at påføre microcementen direkte på fliserne sparer du penge, fordi du ikke skal fjerne de gamle fliser, mens du samtidigt får et moderne og slidstærkt badeværelse, der kan holde i rigtig mange år.

Microcement kan være svært at arbejde med, hvis det er første gang, du prøver det.

Derfor kan det være en rigtig god idé, at du starter med at tegne dit microcement badeværelse, inden du går i gang. Det kan du gøre i et tegneprogram gratis.

Find et tegneprogram gratis lige her

I et tegneprogram kan du let og overskueligt visualisere dit projekt, inden du går i gang.

Her kan du også prøve dig frem med forskellige farver, så du kan se, hvordan fx dit microcement gulv kan komme til at se ud.

 

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.