Modafinil: Se Min Erfaring Efter 3 år (2024)

Posted on 8 min read 1582 views

Modafinil er kendt som et smartdrug som er blevet kendt i store dele af verden som et såkaldt ”Study drug” som kan hjælpe dig med at koncentrerer dig længere og være endnu mere fokuseret samt bedre til at huske oplysninger.

Modafinil lyder som en helt perfekt pille til dig der vil performe maksimalt, skal læse op til eksamen eller arbejder hårdt og derfor skal være fokuseret i lang tid ad gangen, men er det nu også sådan det forholder sig? Det kigger vi nærmere på her i artiklen, hvor jeg deler mine egne erfaringer med brug af Modafinil og fortæller om de fordele samt ulemper som der kan være ved denne ”magiske” pille.

Hvis du vil vide hvordan du kan købe Modafinil i Danmark, så bestiller jeg selv fra hjemmesiden modawhale.com her

Du kan bruge deres rabatkode WHALE15 som giver 15% på alle ordre hos dem

Gå til forhandler / KØB HER

Hvad er Modafinil? Et smart drug der virker

Modafinil er lavet til folk der lider af narkolepsi. Her bruger de det til at holde sig vågen, hvor de ellers havde været faldet i søvn. Narkolepsi er en kendt lidelse, som gør at du kan falde i søvn på yderst uhensigtsmæssig tidspunkter såsom når du kører i bil eller lignende situationer, som kan være farlige at falde i søvn i.

Det kan være meget farligt at have narkolepsi hvis du ikke har fået stillet en diagnose da du kan ende med at køre i bil og samtidigt falde i søvn, hvilket kan ende fatalt for både dig og andre.

Hvis du indtager Modafinil så vil du opleve en opkvikkende effekt, som gør at en narkoleptiker kan have en nogenlunde funktionel samt normal hverdag.

Men har du man ikke har Narkolepsi så oplever langt de fleste en række positive virkninger, som jeg første gang læste om på Dave Aspreys blog som eks. er øget energi, forbedret koncentration, bedre humør og markant mere overskud samt milde bivirkningen såsom at man ikke føler sult som gør, at Modafinil også kan blive brugt under vægttab.

Dave Asprey har brugt Modanifil i mere end 9 år og har testet samt eksperimenteret på egen krop med udgangspunkt i ny videnskabelig fakta, og han står firsat stadig bag sit daglige forbrug af Modafinil.

I videoen som ses nedenfor kan du også høre hvordan Dave Asprey for et par år siden har fortalt omkring hvilken effekt Modafinil har haft for ham og hvordan det har gjort hans eget liv markant bedre. I videoen kalder han det Provigil, som er fuldstændig det samme som Modafinil, blot et andet navn.

 

Min egen erfaring med Modafinil

Modafinil – Min erfaring med Modafinil efter 3 år (2022)

Jeg valgte for 3 år siden selv at afprøve og teste Modafinil og jeg vil derfor gerne dele mine erfaringer med dig.

Først og fremmest så har jeg lavet en yderst grundig research, da jeg mente at Modafinil lød for godt til at være sandt. Men jeg blev positivt overrasket.

En ven introducerede mig for Modafinil, da han havde brugt det til at arbejde længere og mere koncentreret. Han oplevede også et markant højere niveau af produktivitet end ellers. Så det lod jeg også komme an på en prøve.

Jeg lagde ud med at tage én Modafinil for at se hvilken effekt de kunne have på mig. Jeg håbede på at jeg kunne blive mere effektiv på arbejdet end ellers. Og hold da op jeg oplevede en kæmpe forskel.

Sådan virker Modafinil på mig:

  • Giver bedre mentalt overskud
  • Markant forøget produktivitet
  • Mindre træt og ukoncentrerede
  • Mere lærenem
  • Bedre humør
  • Mindre appetit

Alle de overstående punkter er ting som jeg oplever på Modafinil,, selv efter 3 år og min erfaring er uden tvivl, at jeg kan arbejde langt mere koncentrerede og forblive utroligt produktiv mange timer i træk, uden at bruge pauser eller lignende. Dagen flyver afsted! Det bedste af det hele er uden tvivl, at jeg performer langt bedre hele dagen, både på jobbet, men også i hjemmet med min familie, hvor der er mere langt overskud til alt hvad hverdagen kan bring. Selv efter 3 års brug af Modafinil, så er jeg overrasket over hvor meget jeg kan nå på en enkelt dag.

Ulemper ved Modafinil:

  • Skal tages tidligt om morgenen, da jeg ellers har sværere ved at falde i søvn om aftenen.
  • Kan glemme at spise mad i løbet af dagen.
  • Mindre social når jeg arbejder

Den klart største ulempe er, at hvis jeg har glemt at tage min Modafinil som det første når jeg er stået op. Halveringstiden er nemlig hele  14 timer, så hvis du gerne vil sove godt om aftenen så bør du tage den senest kl 07.00 hvis du f.eks. går i seng kl. 21.00, for at få en god nattesøvn. Derudover så oplever utroligt mange inkl. mig selv, at i de første timer på Modafinil så er man slet ikke sulten, og derfor skal man lige huske at spise mad, da man muligvis ikke føler nogen sult. Udover manglende sult, så er jeg så koncentrerede når jeg arbejder, at jeg ikke er specielt social. De overstående ulemper ved Modafinil er meget kendte blandt andre brugere og derfor noget man med fordel kan være opmærksom på.

 

Første gang på Modafinil

Jeg tog for 3 år siden min første Modafinil. Jeg har i alle hverdage lige siden starten taget 1 Modafinil hver eneste dag. Jeg var utroligt meget spændt på hvad jeg ville opleve, men jeg blev faktisk lige efter jeg havde taget pillen ret skuffet.

Første 30 minutter

Jeg havde nok regnet med at få en ”WOW” følelse, men nej, det fik jeg ikke. Jeg søgte på internettet og læste om første gang man tager dem. Her fandt jeg ud af, at mange blev overrasket over at effekten ikke nødvendigvis ramte som et ”tog” men da de begyndte at arbejde og koncentrere sig, så kom den rigtige effekten. Så det gjorde jeg også.

Efter 45 minutter

Jeg er generelt altid ret træt om morgenen, men efter 45 minutter begyndte der virkeligt at ske noget. Jeg fik meget hurtigt en masse energi og vupti, trætheden var forsvundet fuldstændigt.

Jeg kan tydeligt huske den opkvikkende effekt, men det var ikke fordi jeg blev overvældet af en voldsom energi. Men da jeg gik i gang med arbejdet SÅ skete der noget. Jeg fik fjernet alt der kunne minde om distraktioner og var kun fokuseret på at arbejde fuldstændigt dybt koncentrerede.

Jeg oplevede det man kender som ”tunnel vision” hvor jeg var komplet lukket ind i mig selv, og der blev hverken kigget facebook eller andre sociale medier, og mine tanker flakkede ikke som de ellers plejer at gøre.

Efter 10 timer

Fra morgen kl. 07.00 til 17.00 knoklede jeg max igennem og følte nærmest at tiden fløj afsted, og pludseligt var klokken 17.00. Jeg havde ikke spist det mindste da jeg kort sagt ikke var blevet sulten. Modafinil giver som nævnt bivirkningen, som betyder at man ikke føler sult, så mange bruger også Modafinil hvis de ønsker vægttab grundet det øget energi niveau og mangel på sult.

 

Min erfaring med Modafinil efter 3 år

De seneste 3 år har jeg taget modafinil på daglig basis. Jeg tager nemlig modafinil i alle hverdagene og holder pause i weekenden, hvilket betyder at jeg tager en modafinil 5 dage om ugen. Jeg er yderst imponeret over at have taget 1 pille om dagen á 200mg i hele 3 år uden at have behov for at skulle forøge dosis. Jeg er begyndt at dele min dosis op, så jeg tager den første halve pille klokken 07.00 og sidste halvdel af pillen kl. 12.00, hvilket jeg oplever giver en god fordeling uden bivirkninger.

Jeg har i perioder også prøvet Wakealert versionen, hvor jeg oplever at 1/2 pille af gangen er nok til at opnå en god effekt. Jeg har løbende skiftet rundt på disse 2 versioner af pillerne, for at undgå at skulle øge dosis. Jeg forventer at forsætte min plan med, at dele dosis min op løbende, for at få mest muligt virkning løbet af dagen.

 

Køb Modafinil- Hvordan køber man modafinil i Danmark?

Du kan købe Modafinil hos ModaWhale.com her

Du kan bruge deres rabatkode WHALE15 som giver 15% på alle ordre hos dem

Det er ret nemt at købe igennem ModaWhale.com da de befinder sig indenfor EU og derfor ikke kræver at du skal gå igennem en mellemmand. Køb Modifinil hos en god troværdig forhandler, hvis du ønsker at undgå at spilde dine penge.

De tilbyder også leveringsgaranti, så hvis din pakke skulle blive taget i tolden eller bliver væk, så sender de blot en ny indenfor 24 timer, fuldstændig gratis.

Er Modafinil lovligt?

Da Modafinil er receptpligtigt, så er det desværre ikke lovligt hvis du ikke får det igennem lægen, medmindre du har en diagnose med Narkolepsi hos lægen. Men da Modafinil er almindeligt medicin præcis som Pencilin, så er det ikke noget myndighederne holder et skarpt øje med. Det er ikke euforiserende hvilket betyder at man ikke skal frygte at have det på sig, som hvis du f.eks. havde narkotika som Kokain eller hash, som kan give en fængselsstraf. Du kan f.eks. også læse om modafinil her.

Jeg købte første gang 200 modafinil, og det kan måske godt lyde som mange, men hvis man tager 1 enkelt om dagen, så får de hurtigt ben at gå på. Derudover så er de også langt billigere ved køb af flere ad gangen, så derfor mente jeg at det gav bedst mening.

Hvis du besøger Modawhale.com så kan du se, at der findes forskellige varianter såsom Modalert, Modvigil, Modvigil, Waklert og Artvigil. De minder alle sammen meget om hinanden, men har forskellige fordele

Jeg har personligt kun erfaring med Modalert 200 samt Wakalert 150 og det er dem som denne artikel og min erfaring med Modafinil er bygget op på. Så hvis du vælger en af de andre muligheder, så vil jeg gerne høre fra dig for at høre om din effekt.

Gå til forhandler / KØB HER

Du kan bruge deres rabatkode WHALE15 som giver 15% på alle ordre hos dem

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.