Modebevidst på en afslappet måde

Posted on 3 min read 2462 views

At være modevidst og dyrke sit udseende er ikke blot noget der hører kvindeverdenen til. Også mænd ynder at være præsentabel og have et udseende der matcher deres ambitioner og personlighed. Men går man meget op i sit udseende som mand, så vil det hurtigt fremkalde skeptiske blikke og negative kommentarer.

Men hvordan slipper man egentlig for forældede fordomme? Og hvordan dyrker man sit udseende på en god og afslappet måde?

Selvforkælelse og pleje er for alle

Creme, hårvoks, shampoo og parfume er noget vi alle bruger, mænd såvel som kvinder. At være velduftende og at have en sund og blød hud er ikke blot noget kvinder drømmer om. Mange mænd foretrækker nemlig også at de ikke har en tør og kløende hud eller uudholdelige irritationer efter en barbering.

Hudplejeprodukter til mænd er udbredte, og der findes mange kvalitetsrige produkter som er tilpasset mandens behov og præferencer indenfor duft, konsistens og formål.

Den tilfredsstillelse som hudpleje medfølger, er ikke betinget af om man er mand eller kvinde, og alle mennesker uanset køn kan få stor glæde af diverse hudplejeprodukter. At pleje sin krop, sin hud og generelt have en sund tilgang til sit udseende er nemlig med til at give indre velvære, hvilket kan være godt for alle køn, aldre og størrelser.

 

Den ambitiøse mand er ikke ligeglad med sit udseende

Hvor meget man går op i tøj, hår, krop og udstråling kan variere fra den ene person til den anden. Mens nogle mennesker bruger timevis på træning og tøjkøb, for at opnå det perfekte udseende, så er der andre der elsker at se præsentabel ud men hvor de egentlig ikke bruger megen tid på at opnå det ønskede udseende.

Et præsentabelt udseende behøver ikke at betyde at man skal forbi fitnesscentret hver dag eller at man kun skal klæde sig i modetøj fra de dyreste designere. Et præsentabelt udseende betyder i virkeligheden at hygiejnen og ikke mindst udstrålingen er på plads. Skønhed er nemlig ikke betinget af det tøjmærke vi klæder os i, men snarere de indre faktorer som så ofte vil være tydelige gennem vores ydre faktorer.

Om trøjen er blå, strikket eller af velour er knap så essentielt, det er nemlig mere vigtigt at tøjet er rent, at håret er sat og at overskuddet stråler ud gennem øjnene. Ønsker man at ens udseende afspejler ens høje ambitionsniveau, så nytter det sjældent at gå på kompromis med det æstetiske udtryk.

 

En afslappet holdning til udseende

Hvor meget tid man ønsker at bruge på sit udseende, kan være forskelligt fra individ til individ. Men at have en holdning til mode og hvordan man selv ser ud behøver faktisk ikke at være særligt tidskrævende og energi-drænende.

At være modebevidst og have klare holdninger til hvilket tøj man vil gå i eller hvilken frisure man vil have behøver ikke at betyde at man ikke er en afslappet eller jordnær person. Man kan faktisk som regel se præsentabel ud og følge sine egne stilmæssige retningslinjer uden at det skal kræve oceaner af tid eller penge.

Ofte forbinder man modebevidste mennesker med overfladiskhed og en usund holdning til materielle goder. Men at gå op i sit udseende behøver ikke at betyde at man er mindre intellektuel, nede på jorden eller interesseret i ikke-materielle aspekter af livet.

Mange mænd frygter at en stilfuld garderobe betyder at de er mindre mandige eller at andre vil se dem som mindre maskuline, men dette er en forældet tankegang. Udseendet er unægtelig en stor del af hvem vi er som mennesker, og har vi en holdning til tøjmærker og farvekombinationer, så er der ingen grund til at undertrykke disse elementer i vores personlighed.

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.