Nemme råd til et mere stilet hjem

Posted on 3 min read 1226 views

Der kan være mange grunde til at friske sit hjem op. Måske er du typen som vil have atmosfæren i dit hjem, til at matche med den gældende årstid, eller måske er du lige flyttet, og leder efter simple råd til at pifte dit hjem op. Om du har et stort hjem med for meget plads, eller et lille hjem med for lidt, får du i denne artikel, nemme råd til at pifte din lejlighed op.

Bring planterne indenfor

En nem måde at forbedre stilen i dit hjem, er ved at bringe planterne indenfor i dit hjem. Ved at have planter i dit hjem, symboliserer du opmærksomhed, da du er i stand til at være opmærksom på at planterne får vand nok. Derudover skaber planter et sundt indeklima, da planter udløser ilt hvilket forbedrer luftkvaliteten i dit hjem. Bor du i en lille lejlighed, kan du med fordel vælge en ’klatreplante’, da disse kan stå på hylder tæt på loftet, hvorfra de vil hænge. Modsat hvis du bor i et stort hjem, vil en stor gulvplante på gulvet virke stilfuldt. Er du bange for om du kan holde planterne i live, kan du med fordel vælge en kaktus, som kræver meget lidt vand.

Lad ikke dine vægge stå tomme

Om dit hjem er stort eller småt, gør det en lejlighed til forskel, hvis du bruger dine vægge. Hvis du bor i et stort hjem, kan du udnytte pladsen til at hænge større kunst stykker op på dine vægge. En mulighed, er at vælge et billede du selv har taget, og som du er stolt af, og derefter få det printet ud i en stor størrelse. Du kan enten hænge dine egne billeder i en rammer, eller du kan vælge plakater i din egen stil. Med et stort hjem, har du frihed til at udforske din egen stil, og hænge flere forskellige værker op, uden det virker rodet. Har du modsat et lille hjem, for eksempel en lille studielejlighed, kan du med fordel hænge hylder op på dine vægge, og skabe opbevaringsplads for dig selv. At hænge enten billeder, hylder, eller plakater op på dine vægge, er en af de nemmeste løsninger til at pifte dit hjem op.

God indretning behøver ikke at være dyrt.

At få styr på den rigtige indretning kan svært. Måske er du lige flyttet i et nyt hjem, eller ved du at snart skal flytte, og derfor ønsker at planlægge en god indretning. Dog er det nemt at bruge mange penge på indretning. Har du valgt at tage et lån for at få styr på din indretning, kan du på Skat.dk undersøge om du har mulighed for at få et fradrag fra dit lån. Har du endnu ikke fundet et hjem at indrette, er dette første skridt. Find f.eks. en studiebolig her. Når du har styr på hvor du bor, kan du spare penge på din indretning, ved at tage i genbrugsbutikker. Ofte kan man finde møbler eller køkkenudstyr i genbrugsbutikker, som næsten ikke er brugt. Du kan også finde billig udsmykning til de forskellige helligdage som jul eller påske.

 

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.