Nyttig viden om eternittag

Posted on 2 min read 952 views

Skal du lægge nyt tag, og overvejer du om det skal være et eternittag? Her kan du læse mere om eternittage, og få lidt nyttig viden om denne flotte og spændende tagtype. Du kan også få tips til, hvordan du kan få god rådgivning omkring nyt tag.  

Hvad kan et eternittag? 

Eternit tag er en svært populær tagtype her i Danmark. Den opfylder nemlig alle de idylliske drømme vi har, om hvordan et rigtigt hus skal ske ud. Men et eternittag er ikke kun flot, det er også en tagtype, der vidner om kvalitet og holdbarhed. Levetiden for et godt eternittag, er som regel 35-45 år.

Hvis du har et ældre eternittag fra før 1984, skal du imidlertid være lidt obs på en del ting. De kan nemlig indeholde asbest. Skal man da reparere eller udskifte sit tag helt? Hvis der er tale om asbest, skal man skifte taget, det kan nemlig være sundhedsskadeligt. Afskalning af dit eternittag derimod, kan betyde at du bare skal reparere det. Man kan også få sit tag malet, for at forlænge levetiden.

Tænk på holdbarhed 

Når man skal lægge nyt tag, skal man ikke udelukkende tænke på at vælge det flotteste tag, man skal også vælge noget, der holder i lang tid. Det er et simpelt regnestykke, at selv den billigste løsning, ikke er billig, hvis man skal lægge nyt tag om kun få år igen.

Derfor kan det være en god ide at rådføre sig med en ekspert som Jydsk Tagteknik, hvis man vil være helt sikker på at vælge den rigtige tagtype til sit hus. Det er vigtigt, at man sørger for at vælge den tagtype, der passer både udseendemæssigt, prismæssigt og som holder i så lang tid som du ønsker. Da kan det nogle gange være godt at rådføre sig med en ekspert.

 

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.