Odds på fodbold – her finder du de bedste odds

Posted on 2 min read 839 views

Fodbold er verdens mest populære sportsgren med fans over hele kloden. Du er måske også en af de mange, der kan lide at se fodbold en hel lørdag på sofaen og samtidig også vil have lidt ekstra underholdning i form af betting, mens du ser kampen?

I så fald er der i hvert fald masser af muligheder for dig til at komme i gang med at spille hos en bookmaker.

Nedenstående afsnit kommer ind på, hvad du skal holde øje med, inden du begynder.

Sådan kommer du i gang med at oddse på fodbold

Inden du giver dig i kast med at oddse på fodbold, er det vigtigt at du undersøger, om den bookmaker du har tænkt dig at spille hos, har licens i Danmark. Det kan du tjekke på Spillemyndighedens hjemmeside. Du skal altid vælge en spiludbyder, der har licens til at udbyde spil i Danmark.

Efter du har undersøgt det, kan du komme i gang med at finde netop den bookmaker, der passer til dit behov. Her skal du finde ud af, om du er en, der går meget op i bonus og kampagner, eller om du mere går op i de bedste odds. Du kan med fordel også tjekke flere forskellige bookmakeres ry, inden du opretter dig. Derudover kan du selvfølgelig også oprette dig hos flere end én spiludbyder, da du dermed altid kan sikre dig det bedste odds til netop det væddemål, du har i tankerne.

En ting er at få det bedst mulige odds, en anden ting er selvfølgelig, at man ønsker at vinde på sine spil. Her kan det være en fordel at tjekke, hvad spileksperter har i tankerne af spil til en kommende fodboldkamp. Odds på fodbold er et af de områder, hvor der er flest muligheder. Du kan bette på utallige fodboldkampe rundt om i verden, og det er nemt og sikkert at gøre. Du kan placere dine spil på smartphone, computer eller tablet, så du kan både bette hjemme fra sofaen, men også når du er på farten. Det kan også være en fordel at kigge på, hvad eksperter har af tanker om en given fodboldkamp, hvor du kan finde inspiration. Her er der nogle, der har specialiseret sig i fx målscorespil. Andre ved meget om Expected Goals (xG), som kan være en god statistisk hjælp, når du skal placere dine spil.

 

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.