Omdan din terrasse til det maskuline centrum

Posted on 3 min read 429 views

Annonce for davidsenshop.dk

En terrasse behøver ikke være overdynget med yndige lyserøde blomster, snoede snirkler, romantiske lys og bløde puder. Du kan sagtens gøre udendørs-områderne til maskuline pladser, hvor du og vennerne kan dyrke mandehørmen og drengerøvshumoren. Her guider vi til, hvordan du får den perfekte udendørs man-cave.

 

Centrum for maskulin energi

Mange tænker på terrasser som værende pittoreske skønhedsbilleder taget ud af et dameblad – bedårende snoninger, brusende blomsterbede, engelske haver og en overflod af yndighed og romantik – men sådan behøver det ikke være. Du kan sagtens skabe en mere rå terrasse, hvor de maskuline værdier stjæler billedet.

Selvfølgelig er det noget, du skal diskutere med en eventuel samlever, men vil du gerne have en del af haven, der emmer af rigtig mand, så skal der faktisk kun lidt til. Og det kan også være nok med et mindre område, der tilhører dig og vennerne, når de kommer på besøg. Måske er I heldige nok til at have flere terrasser? Så kan du få den ene og omdanne den til en udendørs man-cave.

 

Vælg tunge og mørke havemøbler

Start med havemøblerne, som ofte er det mest dominerende element på terrassen, for bord og stole fylder godt i landskabet. Havemøbler kommer i mange former, farver og materialer, og her kan du med fordel gå efter de mørke nuancer. Vælg gerne de dunkle træsorter, der giver dig associationer til skovhuggerlivet med ternet skjorte, økse og fuldskæg.

Gå tillige efter de mere solide og tunge møbler med få dekorationer og sammensætninger. Det er ofte de lyse farver og de mange dekorationer, der giver et feminint udtryk. Dem kan du springe over, og det gør selvfølgelig ikke noget, at møblerne i stedet for træ er i jern eller et andet hårdt materiale. Det giver en helt anden følelse, og her kan du nærmest se stålarbejderne for dig.

 

Gå efter det rustikke

Du kan eventuelt supplere med øvrige havemøbler som en havebænk, liggestole eller parasol i samme stil for at fuldende udtrykket. Men læg mærke til, at alt ikke behøver at passe sammen. Hvis du gerne vil have et lidt mere rustikt look, kan du med fordel mikse og matche efter behov. Og husk selvfølgelig grillen, som er et must til hver en mandlig komsammen.

Terrassen står dog ikke alene, og der vil også være grønne elementer – her taler vi græs, buske og træer. Fuldend gerne udtrykket med et lidt mere vildtvoksende planteliv, der ikke ser så sirligt ud. Drop blomster – de skal bare vandes – og hold det simpelt.

 

Den maskuline terrasse – i korte træk

  • Havemøbler i mørke farver
  • Havemøbler i tungt træ eller jern
  • Havemøbler med enkle konstruktioner
  • Vildtvoksende planteliv
  • Grillen som midtpunkt

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.