Organic Basics – Økologisk undertøj til mænd

Posted on 3 min read 3725 views

Organic Basics blev etableret i 2015 af 4 danske mænd. Med et ønske om at ændre køb og smid væk kulturen i modeindistruen. De var simpelthen trætte af, jævnligt at købe alt for dyre mærkevare underbukser i dårlig kvalitet som blev smidt ud alt for hurtigt. De synes det var uholdbart, spild af tid og penge, og dårlig for miljøet. Organic Basics blev skabt, med et mål om at gøre alt dette bedre.

Organic Basics fik sin start på Kickstarter hvor intet mindre end 406 personer støttede op om projektet. Der blev rejst intet mindre end 120.000 kr til at få projektet skudt i gang som var dobbelt så meget som målsætningen. Missionen om at skabe verdens bedste undertøj var nu en realitet.

Verdens bedste undertøj til mænd fra Organic Basics

Målet med Organic Basics var, at skabe det bedste økologiske undertøj til mænd. Det har man formået at gøre gennem en bæredygtig model. Organic Basics undertøj er produceret i 100% økologisk GOTS certificeret bomuld. Derudover har man haft stor fokus på en bæredygtig produktion. Der er tænkt over alt fra emballage til hvilket aftryk selve produktionen sætter på miljøet. Intet er efterladt til tilfældighederne og der er tænkt over hver eneste lille detalje. Selv hvordan undertøjet fragtens rundt i verden er der tænkt over.

Organic Basics startede op med at lave undertøj til mænd i højeste kvalitet. Der gik ikke længe før man udvidet sortimentet til også at inkludere t-shirts og sokker i 100% økologisk bomuld. Organic Basics har nu et sortiment der inkludere alt det basis tøj en mand har brug for. Underbukser, sokker og t-shirts. Konceptet er simpeltet. Ingen sæsonbetonet kollektioner. Minimalistisk, nordisk og tidsløst design. Fast sortiment af det basale beklædning en mand har brug for.


Brug rabatkoden: organicbasicsxpa15 og spar 15% på alle produkter – KØB HER


Sortiment

Sortimentet består af underbukser, sokker, t-shirts og accessories. Underbukser eller boxershorts som det også hedder fåes i 4 forskellige farver. Sort, hvid, grå og navy. Prisen for en pakke med 2 par boxershorts er 279 DKK og så får man underbukser i den lækreste økologiske kvalitet som er bløde og behagelige at have på, og som holder længere end normale underbukser.

Samme farver gør sig gældende for Organic Basicas t-shirt som ligeledes kommer i en lækker økologisk bomuldskvalitet med et perfekt fit. En Organic Basics t-shirt koster 229 DKK hvilket er en ganske fin pris for en t-shirt af denne kvalitet. Prøv en Organic Basics t-shirt og du finder muligvis ud af, at det er den eneste t-shirt som du vil gå med.

Sokker fra Organic Basics kommer i sort og fåes som almindelige sokker til 99 DKK for to par og 89 DKK som ankelsokker. Har du brug for et par varme sokker til vinteren, så laver Organic Basics også termo sokker i den lækreste og bløde kvalitet til 119 DKK for et par.

organic basics sortiment
His Complete Pack med 2 boxershorts, 2 par sokker og 2 t-shirts til 836 DKK

Organic Basics tilbyder også pakker, som kan være en god idé, hvis man gerne vil spare penge på at købe større ind. Fx tilbyder de en ‘His Complete Pack’ som på billedet ovenfor, hvor man får 2 boxershorts, 2 par sokker og 2 t-shirts til kun 836 DKK. Det er også muligt at købe en pakke med 10 boxershorts til 1.395 DKK. Så har man til hele ugen og behøver kun at vaske minimum én gang om ugen. Derudover kan man købe en pakke med 10 par sokker til 495 DKK. Smart og simpelt og en god løsning hvis man gerne vil slippe for sokker der ikke matcher hinanden, da alle sokker fra Organic Basics kommer i sort og dermed kan matche hinanden.

Alle mænd bør gøre sig selv den tjeneste at prøve Organic Basics. Når du prøver Organic Basics undertøj finder du hurtigt ud af, at det muligvis er det eneste undertøj du at gider gå med.

Køb Organic Basics undertøj her

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.