Overvejer du at sugerdate? Her er 6 tips til dit nye liv som Sugardaddy

Posted on 2 min read 931 views

Selvom Sugardating kan være et spændende og dragende univers, kan det også være svært at vide, hvordan man skal begå sig i det. Vi har sammensat nogle tips til den ideelle Sugardaddy, der vil få enhver Sugarbabe varm.

  • En Sugardaddy er en gentleman. Hvis du vil være en succesfuld Sugardaddy, er det vigtigt, at du opfører dig respektfuldt overfor din Sugarbabe. Sørg for at kommunikere på en god og ordentlig måde, hvis du vil fange en Sugarbabes opmærksomhed.
  • Ikke efterspørg sex. Selvom du måske kunne tro det, handler Sugardating ikke kun om sex. Sugardating handler om gensidige fordelagtige forhold en Sugarbabe og Sugardaddy imellem, og derfor er det vigtigt, at du ikke lægger en online samtale ud med at efterspøge sex, før I overhovedet har mødtes.
  • Vær mystisk og intens. Et sugardating-forhold er ikke som et klassisk parforhold, der opbygges over lang tid og uendelige tillidserklæringer. Derfor kan du med fordel holde igen med private oplysninger om dig og dit liv, det hjælper også med at fastholde din Sugarbabes interesse.
  • Inviter din Sugarbabe på restaurant. Som Sugardaddy må du være indstillet på, at Sugardating handler om lange forspil, for selvom Sugardating også handler om at indfri seksuelle fantasier, er der altså lidt vej til lagnerne. Start med at invitere din Sugarbabe ud på cocktailbar eller restaurant. Sørg for at skabe en god, tryg og varm stemning for din Sugarbabe.
  • Smut inden din Sugarbabe vågner. Hvis du og din Sugarbabe ender med at tage videre på hotel efter en Sugardate, er det vigtigt, at du når at smutte, inden din Sugarbabe vågner. Forlad helst værelset, lige efter hun er faldet i søvn, som en flygtig skikkelse, der aldrig kan indfanges.På den måde efterladers din Sugarbabe med fantasierne og en higen efter mere.
  • Stop mens legen er god. Den perfekte Sugardaddy ved, hvornår det er på tide at afslutte forholdet. Et sugardating-forhold kan vare mange år, så længe du ved, hvad du laver. Sugardating tillader ingen ægte følelser, og den dag du ikke har lyst til at forlade din sovende Sugardate, er det på tide, at du afslutter forholdet og finder en ny dejlig sugarbabe!

 

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.