På mandetur med gutterne (fisketur)

Posted on 3 min read 1145 views

Har du planlagt at skulle afsted med gutterne på en rigtig mandetur uden kvindfolk og eventuelle børn at tage hensyn til? Og er du blevet udpeget til at stå for at arrangere det? En mandetur er fedt at tage på, og er en god måde til at ryste herreflokken sammen på. Men hvad skal du finde på? Når du skal på mandetur sammen med gutterne, skal det helst være noget, I ikke har prøvet før – en rigtig udfordring. Så hvad med at prøve at fiske? At fiske er slet ikke så kedeligt, som det lyder. Faktisk er det en ret stor udfordring – og det føles som en kæmpe succes efterfølgende, hvis I rent faktisk fanger noget! Hvordan du forbereder dig og gutterne til fisketur, bliver du klogere på herunder.

Hav styr på fiskegrejet

Når du tager gutterne med ud for at fiske, er det selvfølgelig nødvendigt, at du har styr på fiskestænger, liner, grej og agn. Ellers bliver det i hvert fald svært at fange noget! Hvis ikke du har fisket før, kan det være lidt af en udfordring at sætte sig ind i. Dog findes der mange hjemmesider med billigt fiskegrej, som hurtigt giver dig et overblik over, hvad du skal skaffe. Når I bare skal på fisketur, er det nemlig ikke nødvendigt at købe det dyreste grej – for har I ikke lyst til det en anden gang, er det skørt at have brugt en masse penge på dyrt grej. Så forbliv ved det billige – så går det ikke helt galt. Det kan også sagtens fange fisk!

Vær sikker på, at du fanger noget

Når du skal til at kigge på billigt fiskegrej, er det første, du skal have selvfølgelig fiskestænger. Uden en fiskestang kommer I ikke langt på en fisketur. Der findes mange online – og her er det vigtigste at sige, at den dyreste ikke nødvendigvis er den bedste fiskestang. De billige kan også sagtens gøre det ud fra det udgangspunkt, I skal bruge dem. Vær dog sikker på, at fiskestængerne trods alt kan holde til lidt vægt, så den ikke knækker, hvis I er så heldige at få en stor fisk på krogen!

Undgå vådt undertøj (Fisker I fra stranden… Så husk en vadejakke)

Det er ret vigtigt at nævne, at du skal huske at købe en vadejakke til jer alle sammen, hvis I vælger at fiske fra stranden. Det er nemlig en noget mere våd fornøjelse end at stå og fiske fra en båd – eller en jolle for den sags skyld. Det er godt at have en vadejakke med, når der skal fiskes fra stranden, da det er en kold fornøjelse. Ikke nok med det er det også nødvendigt at have jakker på, der er vandtætte – eller er det begrænset, hvor længe I gider at stå og fiske efter fisk. Sådan skal det bestemt ikke være. Igen findes der et hav af vadejakker i butikkerne og på nettet. Hold dig igen til den billigere kategori, da I blot er nybegyndere. Rigtig god mandetur og fisketur!

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.