Pas på din hud med en god ansigtsolie

Dette indhold er sponsoreret

 

Dit ansigt bliver udsat for mange ting i løbet af en dag: Vejr, vind, skiftende temperaturer, skidt, støv, sved og meget mere. Det er derfor ekstra vigtigt at passe på huden i dit ansigt, så din hud bliver styrket og holdes pæn og ren.

Med de rette antioxidanter, vitaminer og mineraler kan du revitalisere og styrke din hud hver dag. Du vil hurtigt kunne mærke en forskel i elasticiteten i din hud, som vil føles blødere og mere ren. 

Acai Facial Oil

Denne ansigtsolie indeholder gode vitaminer, mineraler og fedtsyrer, som er med til både at genopbygge din hud, samt afbalancere og styrke huden. Olien går ind og styrker din huds naturlige forsvar, så din hud både får fornyet elasticitet og mere fugtighed. 

Efter kort brug vil din hud se mere frisk ud med en mere sund og velnæret glød, som kommer fra de gode antioxidanter i olien. Denne ansigtsolie har også en naturlig lækker duft fra træer, jordbund, nødder og regnskoven i Amazonas, hvilket blot tilføjer til den behagelige anvendelse af olien. 

En sund olie

Acai Facial Oil er en ansigtsolie af den sunde slags. Olien er blandt andet Svanemærket og COSMOS certificeret. Dette giver dig en sikkerhed omkring din og miljøets sundhed i produktionen og anvendelsen af olien. Derudover er olien også Vegan Trademark certificeret. 

Næsten alle råvarer anvendt til produktionen af olien kommer fra økologisk landbrug. Olien indeholder Acai olie, vitamin E, glycin soja olie og naturlig parfume, som tilsammen bringer en god balance til din hud. 

Skridt for skridt anvendelse af olien

For at få mest muligt ud af din olie, er der en række skridt du skal foretage dig, for at få renset din hud bedst muligt og få den bedste effekt fra din ansigtsolie. 

Først skal du foretage en dybdegående rensning af dit ansigt. Herefter anbefales det at påføre en ansigts mist. 

Dernæst skal du påføre din ansigtsolie. Du skal først varme olien op i dine hænder og herefter skal du blidt massere olien ind i dit ansigt og på din hals. Du kan enten anvende olien alene, eller du kan anvende olien under din dag- og natcreme. 

Til slut anbefales det at påføre øjencreme og læbepomade, så du også beskytter og plejer dine øjne og dine læber. 

Den korrekte anvendelse

Har du tendens til fedtet hud, så skal du være sparsom med mængden af olie, som du anvender. Der er nemlig ingen grund til at påføre mere fedtstof på huden end højst nødvendigt, hvis du allerede har en fedtet hud. 

 

Hvad synes du om artiklen? Smid gerne en kommentar :-)

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Der er ingen kommentare endnu. Skal du være den første?