Test og anmeldelse pizzaovne til udendørs brug

Posted on 3 min read 9753 views

Sommeren er over os og hvad er bedre end at lave mad i det fri. Hvad end det er grill i haven, på campingpladsen eller i vildmarken, så er der noget helt særligt over et godt måltid tilberedt under den åbne himmel. Det oplagte valg er at grille bøffer og pølser på weberen men hvad med at prøve noget nyt og lave en lækker pizza i en pizzaovn til haven? Vi har gennemgået en lang række pizzaovne til udendørs brug og fundet de bedste pizzaovne frem i denne test.

Pizzacraft Pizzeria Pronto

Pizzacraft Pizzeria Pronto pizzaovn udendørs

Pris: 1499 kr / KØB HER

Denne smarte og kompakte pizzaovn til udendørs brug kører på gas og kan bage din pizza på kun 5 minutter. Ideel pizzaovn til haven eller til campingturen. Den er forholdsvis let og kan stå på en hvilken som helst overflade. Inden i ovnen er der en pizzasten som kan klare den høje temperatur, fordeler varmen og sikrer dig en perfekt sprød pizza hver eneste gang. I låget på ovnen sidder der et varmeskjold der reflekterer varmen tilbage ovenpå pizzaen. Pizzacraft Pizzeria Pronto pizzaovn er en nem og hurtig måde at lave pizza udendørs og så kan den tilmed bruges som almindelig gas plus hvis man fjerner låget og pizzastenen. God all-around pizzaovn til udendørs brug og til en god pris.

Morsø Forno Pizzaovn Udeovn Sort

udendørs pizzaovn

SE PRIS / KØB HER

Denne Morsø Forno Pizzaovn er en nyhed og netop kommet til Danmark. Den er flot og elegant i sit design og let at tage med sig ud i både haven, på camping eller på vildmarken. Kan opvarmes til hele 500 °C og have en sprød og lækker pizza tilberedt og klar lynhurtigt. Morsø Forno Pizzaovn er en let og hurtig måde at lave en god lækker pizza i det fri. Prisvindende pizzaovn til udendørs brug til en fornuftig pris. Den er kompakt og let at tage med sig.

Nonno Peppe to-i-en Pizzaovn

Nonno Peppe to-i-en Pizzaovn

Pris: 5995 kr / KØB HER

Skal du have en pizzaovn til haven som med garanti imponerer vennerne? Så er denne Nonno Peppe Pizzaovn det helt rigtige valg. Den er håndlavet i Italien af 100% rustfrit stål. Den kan lave 2 pizzaer på én gang på en 60×60 cm bageflade og med en temperatur på 300 grader kan den lave en pizza klar på blot 2 minutter. Der er lavasten i pizzaovnen som har den fordel, at pizzaovnen hurtigt opvarmes og fordi de køles langsomt ned har du varme i ovnen i lang tid. Nonno Peppe er en ideel pizzaovn når familien skal nyde pizza i haven eller der er gæster på besøg en varm sommeraften. Udover pizza er ovnen også velegnet til friskbagt brød, kød og fisk.

Cozze pizzaovn

i samarbejde med PriceRunner

 

Apiza er en pizzaovn til grill som gør det let at bage sprøde hjemmelavede pizzaer. Den kan bruges på både gas- og kulgrill og så passer den til alle kuglegrill som er minimum 56 cm. Den har praktiske bærehåndtag og indbygget termometer. Apiza pizzaovn er en nem og god måde at komme i gang med at have pizza i din have. Ovnen kan også bruges til andet end pizza, da dens størrelse gør at almindelige stegepander eller mindre fade også kan bruges. Brug den eksempelvis til at stege fisk eller tilbehør til din bøf. Tilberedningstiden for en pizza er 3-5 minutter. Til ovnen medfølger der en Firebox pizzaspade.

UUNI 3 Pizzaovn

UUNI 3 pizzaovn

i samarbejde med PriceRunner

SE PRIS / KØB HER

UUNI 3 er en transportabel pizzaovn som er god til både haven, campingtur eller picnic i det fri. Den kan blive 500 grader på 10 minutter og så er den ellers klar til at lave sprøde og lækre pizzaer på blot et minut. Ovnen er af høj kvalitet og produceret i rustfrit stål som netop gør den ideel til udendørs brug året rundt. Der bruges træpiller til at tænde op, hvilket er en let og prisvenlig måde at bruge ovnen. Udover pizza er UUNI 3 velegnet til alle slags kød, grøntsager og brød. Pizzaspade medfølger.

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.