Powerbanks der kan oplade sig selv

Posted on 3 min read 3583 views

På rejsen, festivalen eller måske blot på farten, så findes der ikke noget mere irriterende end at løbe tør for strøm. Heldigvis findes der mange powerbanks, som kan holde din smartphone, tablet og andre elektroniske apparater i live dagen lang. Hvor lang tid afhænger dog af, hvor meget kapacitet den såkaldte powerbank indeholder – med 12000mAh energi i en enkelt bank ville du kunne få ca. tre opladninger af en iPhone 8. Problemet opstår først, når du har opbrugt alt strømmen, og skal til at oplade powerbanken, men hvordan gør du lige det, når du stadig er på farten?

I denne artikel retter vi fokus mod powerbanks med solcelleopladere, hvor du med fordel kan indsamle solenergi, når du ikke anvender din powerbank til at oplade din enhed. Med solenergi vil du kunne få dit eksterne batteri til at række længere end blot en, to eller tre opladninger.

Powerbank med solceller

PowerAdd Powerbank Apollo 2

Pris: 249 kr. / KØB HER

Danskere er mere eller mindre afhængige af deres telefon og ikke mindst de sociale mener, hvor du jo helst ikke må glip af noget. Derfor er powerbanks efterhånden blevet fast inventar i enhver rejsetaske, så du altid har strøm tilgængelig til dine enheder. Den stigende popularitet har også medført en naturlig udvikling inden for powerbanks, hvor det nu ligeledes er muligt at købe dem med solcellepaneler.

Der findes et hav af powerbanks både med og uden solceller, der kan levere forskellige mængder strøm. Helt præcist hvor meget, afhænger af deres kapacitet. Forkortelsen mAh står for milliampere-timer, som måler batteriets kapacitet, og jo højere mAh, jo længere batterilevetid.

De helt små powerbanks ligger på omkring 2000mAh, hvilket giver dig nok strøm til en enkelt opladning af telefonen. Derfor er mellem 6000-12000mAh klart at foretrække, eftersom du vil kunne oplade mindre enheder mindst to gange.

Powerbank med solceller bedst i test

Vi har testet en række powerbanks fra Batteribyen, og fundet ud af at der kan være ret stor forskel på de individuelle powerbanks. En ting er, hvor meget kapacitet det enkelte batteri har, men noget andet er også alle de ekstrafunktioner, der medfølger. Nogle har solceller og lommelygte mens andre blot kan oplade enheder via. USB-porten.

Prisen varierer selvfølgelig også alt efter funktioner, og hvis du skal have mest bang for the buck, så er PowerAdd Powerbank Apollo 2 med 12.000mAh og Solceller ikke et dumt bud. Til prisen får du uovertruffen kvalitet og funktioner, som modeller i samme prisklasse ikke kan tilbyde.

Poweradd powerbank med solceller
Prisen for den finurlige fætter er blot 249 kr., og for den smalle sum får du:

Enorm kapacitet på 12000mAh
Den enorme kapacitet er tilstrækkelig til omtrent tre opladninger af en iPhone 8.

Hurtig opladning af enheder
Den har en 3.4A-udgang, hvilket gør det muligt at oplade dine enheder hurtigere. Du kan via de to USB-udgange oplade to enheder på en gang, hvis du ønsker.

Solid og holdbar powerbank
Powerbanken er lavet af robust og vandtæt materiale, så du stadig kan anvende den, hvis det regner. Det hårdføre materiale kan også klare stød i tilfælde af, du skulle tabe den.

Kan oplade sig selv
Hvis du er på farten i længere tid, kan du med fordel oplade powerbanken via solcellepanelet under direkte solskin. PowerAdd Apollo er derfor det oplagte valg, hvis du skal på camping, vandreture eller andre længerevarende udendørs aktiviteter.

Smart i mørke
Som noget helt særligt har denne powerbank en lommelygte i form af to LED lamper, du let kan kontrollere. På den måde har du altid lys tilgængelig ved mørkets frembrud.

Hvad skal du vælge?

PowerAdd Apollo 2 er et glimrende valg, men hvis du med sikkerhed ved, at du sjældent skal bruge mere end to opladninger uden at støde på en strømkilde, så kan du sagtens nøjes med en mindre model.

Den bedste powerbank for dig vil ikke nødvendigvis være den dyreste eller den med flest funktioner. Du bør altid gøre op med dig selv, hvad der er nok til at dække dit behov.

Pris: 249 kr. / KØB HER

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.