Prøv restauranten ”Get Hooked” og opdag en ny side af fisk og seafood

Posted on 2 min read 399 views

Sponsoreret indhold:

Der er mange, der har det lidt svært når det kommer til fisk og seafood. Mange tager afstand fra begge dele, men hvis man gerne vil prøve at udfordre sine grænser, så skulle man prøve Hooked. Hooked er en ny restaurant, med fokus på fisk og seafood. Restauranten har et princip, der hedder fra hav til bord, hvilket betyder, at fisken er helt frisk og kommer direkte fra fjorden.

Hvis du gerne vil lære at spise mere fisk, så er Hooked et godt sted at starte. Du finder alt fra friturestegt fish n’ chips til pokébowls med tunfisk.

Frisk fisk i uformelle omgivelser

Selvom fisken er frisk og lækker, så er restauranten hyggelig og uformel. Du skal ikke tage dit fineste tøj på, da alle er velkomne hos Get Hooked. Fisk og alle andre råvarer er nøje udvalgt fra lokale leverandører og fiskere. Det gælder alt fra skalddyr til fisk. Alt hvad du kan finde på kortet, er nøje udvalgt hos lokale og danske leverandører.

Hooked åbnede for første gang i 2016, hvor man for første gang kunne få serveret fish and chips. I Dag er menuen noget længere, men du kan stadig finde de klassiske retter. Hvis du vil udfordre din smagsløj en smule, så kan du også vælge nogle mere utraditionelle retter. Du kan for eksempel finde burgere med forskellige slags fisk, blandt andet laks, og pokébowls med en masse slags fisk, blandt andet tun.

Du kan blive serveret alt fra paneret til fersk fisk, det er kun dine egne smagløs, der sidder grænser, hvad dine oplevelser angår.

Hvor finder jeg Get Hooked?

Get Hooked er en restaurantkæde, som har deres primære virke i København. Hooked har fire restauranter, som alle ligger i København. Du kan finde en Hooked restaurant på Nørrebro, Vesterbro, Carls Byen og i Kødbyen. Menukortene kan variere en smule, alt afhængigt af hvilken restaurant du besøger. Du kan dog være sikker på, at du får god mad og frisk fisk, lige meget hvilken af byens restauranter du vælger at besøge.

Get Hooked er det perfekte sted, hvis du har lyst til at spise gode, traditionelle fiskeretter med en moderne twist. Hvis du ikke ved, hvor du skal spise en given aften, så kan det være en god ide at prøve noget nyt og besøge din nærmeste Hooked restaurant. Så kan du nyde noget god mad og en kold øl med dine gode venner i behagelige og rolige omgivelser.

Hvis man gerne vil lære at spise mere fisk, så er Hooked et rigtig godt sted at starte, eftersom de retter man finder på menukortet tiltaler de fleste. Alle kan, med andre ord, følge med når det kommer til Hookeds menukort!

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.