De lækreste pyjamasser til mænd

Posted on 5 min read 5230 views

Savner du at sove i et blødt og lækkert materiale, når frostgraderne bider udenfor? Det kan være noget så behageligt at ligge i en pyjamas under dynen om vinteren, hvis vinterdynen ikke varmer ordentligt. Derudover findes de fleste pyjamasser i en rigtig god kvalitet, så du både kan have styr på komforten og et stilrent look. Det kan dog være svært at finde rundt i pyjamasjunglen, især hvis der er tale om en gave, og derfor får du herunder vores bud på en række lækre pyjamasser til mænd.

Hugo Boss pyjamas

Hugo boss pyjamas

Pris: 799 kr. / KØB HER

Ønsker du ren luksus, når det kommer til din nye pyjamas, kan du med fordel kigge nærmere på denne lækre sag fra kvalitetsmærket Hugo Boss. Selvom prisen er i den høje ende af skalaen, får du her en lækker klassisk todelt pyjamas. Pyjamassen er ligeledes fremstillet i en let og slidstærk bomuldsvævning, så komforten dermed er prioriteret. Pyjamassens ternede stof emmer af stilrene elementer, og din partner vil derfor værdsætte synet af dig i pyjamassen hver eneste aften. Den overvejende mørkeblå farve og de røde tern giver dig et klassisk look, og skjorten skal blot lukkes ved hjælp af fire knapper. Derudover har bukserne elastik i taljen samt to sidelommer og en baglomme. Så kan du også slappe af i pyjamassen med mobilen i lommen på sofaen om søndagen!

Calvin Klein pyjamas

Calvin klein pyjamas

Pris: 649 kr. / KØB HER

Har du ikke lyst til at eje en helt klassisk pyjamas med dertilhørende skjorte, frister denne sag måske mere fra mærket Calvin Klein. Dette varemærke har også fremstillet en lækker pyjamas bestående af en langærmet T-shirt i en bomuldsjersey samt bukser i en blød flannelvævning. Jerseyen har desuden stretch, og bukserne kommer med elastikkant i livet for optimal komfort. Den bløde jersey er samtidig oplagt at bruge som afslapningstrøje i weekenderne, eller når du er kommet hjem fra en hård arbejdsdag. Trøjens simple look sammen med buksernes hundetandsmønster danner ligeledes tilsammen et afslappet, men stadigt flot look, som du kan bære i mange år fremover.

Calvin Klein pyjamassæt

Calvin klein pyjamassæt

Pris: 599 kr. / KØB HER

Denne pyjamas til mænd kommer ligeledes fra kvalitetsmærket Calvin Klein, men har samtidig en række andre gode egenskaber end den forrige nævnte pyjamas. Sættet består nemlig af en simpel hvid T-shirt med logo på brystet samt et par forholdsvist tynde pyjamasbukser. Derfor henvender denne pyjamas sig til dig, der ønsker en mere let pyjamas, som ikke varmer for meget under dynen. Buksernes elastikkant og hele sættets materiale i form af blød bomuld sørger samtidig for en lækker komfort. Prisen er også mere overskuelig end vores to første bud, så hvis du ønsker en behagelig pyjamas til en fornuftig pris, kan du sagtens kigge nærmere på dette sæt.

Tommy Hilfiger pyjamas

Tommy hilfiger pyjamas

Pris: 599 kr. / KØB HER

Vi fortsætter listen af lækre pyjamasser med endnu et velkendt mærke, nemlig Tommy Hilfiger. Måske har du allerede et par T-shirts fra dette kvalitetsmærke og derfor ønsker at udvide garderoben med denne behagelig sag i form af en pyjamas med fokus på komfort og et stilrent look. Med denne pyjamas får du en flot bomuldsbluse i farven navy samt et par ligeså flotte pyjamasbukser med et rødt, ternet stof. Bukserne har en bred vidde hele vejen ned, så du også får lyst til at gå rundt i dem på afslapningsdagene. Prisen lyder på 599 kr., hvilket er en fin pris i forhold til den kvalitet og de stilrene elementer, som pyjamassen har at byde på.

JBS pyjamas

Pris: 399 kr. / KØB HER

Denne behagelige pyjamas fra JBS har et klassisk look, og så er den ikke mindst ganske billig i forhold til guidens andre bud. Pyjamassen, fremstillet i 100 % bomuld, har en flot langærmet T-shirt i grå nuancer og med et lille printet logo på brystet. T-shirtens v-hals giver samtidig den ellers enkle bluse et mere klassisk og stilrent look. Derudover får du et par superbehagelige joggingbukser med i købet med loose fit for den rette komfort. Så kan du godt lide dansk design, også når det kommer til tøjet, er det værd at se nærmere på denne simple, men fine pyjamas til mænd fra JBS.

Gant pyjamas

Gant pyjamas

Pris: 1199 kr. / KØB HER

Fra det billige til det dyre… Selvom denne pyjamas fra Gant har en forholdsvis skræmmende pris, får du i høj grad meget for pengene. Pyjamassen har et klassisk design og udseende, når det kommer til pyjamasser, og så kommer den i den lækreste flannels-kvalitet i bomuld. Hermed egner pyjamassen sig ikke bare til nattesøvnen i sengen, men også til de afslappede weekender, hvor du ikke har lyst til at smide nattøjet. Denne pyjamas til mænd har en langærmede skjorte der lukkes med knapper og har et broderet logo på venstre bryst. Derudover kommer bukserne med en behagelig elastik i taljen, to lommer til praktiske sager samt et broderet logo i linningen. Dermed masser af skønne detaljer og pyjamassen er perfekt at give som gave, hvis gavemodtageren savner luksus i garderoben og lækre materialer.

Gant pyjamassæt

Gant pyjamassæt

Pris: 799 kr. / KØB HER

Denne pyjamas kommer ligeledes fra kvalitetsmærket Gant, men er dog noget billigere end den forrige nævnte. Dette betyder ikke, at kvaliteten er dårligere, idet du også her kan indhente masser af point i form af både design og komfort. Også denne pyjamas har et klassisk pyjamas-look takket være det stribede mønster i farven blå. Du får en langærmet skjorte og et par bløde bukser – begge dele i en god bomuldskvalitet. På skjortens bryst og buksernes linning er Gant-logoet endvidere broderet, og elastikkanten sørger for den rette komfort. Prisen er som nævnt i den billigere ende, og derfor kan pyjamassen også nemt gives væk som luksusgave. Et perfekt valg hvis din far, bror eller ven snart fylder år og du mangler en god gave!

De ovennævnte pyjamasser var vores bud på lækre og stilrene pyjamasser. Vi håber, at du kan bruge buddene i dine overvejelser vedrørende købet af din næste pyjamas. Du er altid mere end velkommen til at komme med dit bud på en lækker pyjamas til mænd i kommentarfeltet nedenfor.

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.