Rens af jakkesæt – Danmarks bedste renseri

Posted on 2 min read 1036 views

Hvis du gerne vil have renset dit jakkesæt, så vælg Danmarks bedste renseri. De gør nemlig en dyd ud af at rense dit jakkesæt – og hvorfor lade sig nøje, når man nu en gang kan få det bedste. Du skal selvfølgelig vælge et renseri, der passer lige så meget på dit tøj, som du selv gør – og som værner om kvaliteten.

Du har haft en sjov aften i byen eller spist ude til en forretningsmiddag – og du har måske været så uheldig at spilde sauce, rødvin eller stearin på dit jakkesæt, så du bliver nødt til at sende dit jakkesæt til rens. Men det er selvfølgelig ikke kun, når du har spildt på dit jakkesæt, at det skal rensen. Det skal jo ind imellem sendes til rens både for at fjerne lugt fra sved, mados eller cigaretter – og da du ikke kan vaske dit jakkesæt, som du ellers plejer at gøre med alt dit andet tøj – ja, så må det afsted til rens.

Når du så skal vælge et renseri, så find et renseri nær dig, hvor de værner om kvalitet og service. Hos Byens Rens renser de nemlig dit jakkesæt manuelt, for at sikre den bedste proces i rensningen. Byens Rens har også de miljørigtige rensemetoder og sørger altid for at rense dit tøj efter de anvisninger, som producenten af tøjet anbefaler.

Det er altså en god ide at få renset dit jakkesæt, hvis du gerne vil have fjernet lugt fra mados, cigaretter eller sved eller hvis du har pletter dit jakkesæt. Hos Byens Rens får du ikke kun renset jakkesættet. De sørger nemlig også for, at det bliver dampet efter rensningen, mens benklæder bliver presset i hånden. På den måde får de den helt rigtige pressefold. Ligeledes stryges lommerne og til sidst bliver sættet hængt op på en ny bøjle. Vupti klar til levering.

 

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.