Restaurant Bottega Estadio

Posted on 2 min read 1663 views

Sponsoreret indhold:

På Gunnar Nu Hansens Plads på Østerbro i København, har restauranten Bottega Estadio åbnet en fusion af café og restaurant i Café Stafettens gamle lokaler lige op af Østerbro Stadion.

Restauranten er sprunget ud af idéen om, at bydelen manglede et regulært stamsted for de mange mennesker der bor, arbejde eller på anden vis har deres daglige gang på Østerbro. Bottega Estadio’s lokation midt i et af de alle mest pulserende områder, hvor folk samles om kulturtilbud så som Teater Republique og Krudttønden eller samles om idrætsaktiviteter ved Spartas træningsfaciliteter og på Østerbro Stadion – eller bare bruger Fælledparken som dagligt rekreativt rum, inviterer da også i høj grad til at skabe et samlingspunkt.

Bottega Estadio betyder stadionbutik og navnet lægger sig dermed også op af den arv og idrætstradition, som området i meget høj grad er præget af stadig. Øbro Hallen, der ligger lige rundt om hjørnet, var Danmarks første svømmehal og imens Østerbro Stadion og Parken taler for sig selv, så ligger Kongerigets første street basketball-bane lige på den anden side ved indgangen til Fælledparken. Yderligere vidner adressen på Gunnar Nu Hansens Plads, opkaldt efter den historiske sportskommentator, også om områdets betydning i idræts-Danmark.

Nyt stamsted

Det virker næsten åbenlyst, at placere et stamsted for sportsudøvere såvel som tilskuere og lokale midt i dette samlingspunkt og Bottega Estadio kommer til at kunne servicere alt fra de tidlige barslende forældre, der har brug for en kop kaffe, en croissant og en rolig atmosfære, til de lidt senere frokost- og middagsaftaler, hvor vinkortet studeres mere flittigt.

Bottega Estadio ligger imellem Spartas træningslokaler og –faciliteter og Østerbro Stadion. Restauranten og caféen ligger med udkig til Krudttønden og Fælledparken og overfør ligger Østerfælled Torv. Gunnar Nu Hansens Plads, som Bottega Estadio ligger på, har Østerbrogade på sidelinjen, med al dens liv og butikker. Ikke meget mere end en kort spadseretur herfra ligger Trianglen med metrostation, der gør det nemt at komme til og fra.

Østerbrogængernes nye stamsted ligger dermed centralt tilgængeligt med offentlig transport og med smukke gåture i baghaven. Derudover råder restauranten også over en terrasse på bagsiden af bygningen, der har en udsøgt udsigt til alle Østerbro Stadions aktiviteter og idrætsudøvere. Så om du er på dagens første kop kaffe og en mandelcroissant, som hver dag hentes friskbagt hos Andersen & Maillard, eller du lige har bestilt 9 serveringer à la Chef’s Menu, så kan du indtage det hele med kig til kuglestødere og fodboldspillere.

 

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.