Robens redder både din telttur og vandretur

I har måske planlagt en telttur eller vandretur med jeres familie eller venner til udlandet. I skal afsted i en uge og skal prøve at overleve på den bedst mulige måde. Nogle af jer har været på vandretur før, og nogle har ikke. I skal pakke sammen men skal blive enige i, hvad I skal pakke sammen.

Et masse fedt udendørs udstyr

Virksomheden Robens redder jeres tur! De tilbyder et masse fedt outdoorudstyr og telte i topkvalitet med fokus på lav vægt og en lille pakkestørrelse. Det er noget af det vigtigste at have et telt med på sin telttur eller vandretur, især hvis I skal overnatte i flere nætter. Det skal helst være et telt, så I alle kan være i det, hvis I nu har besluttet jer for at I skal sove sammen. Robens tilbyder alt fra 1-12 personers stangtelte og tippitelte samt 4-8 personers lufttelte i forskellige priser og farver. Er I derfor en stor gruppe, som skal afsted og vil sove sammen, så kan I snildt købe dette fra Robens, for at sikre jer komfort.
Når I skal overnatte i jeres telte, skal I også have en god sovepose med. Skal I derimod afsted en sommer eller vinter, og har brug for en sovepose der kan varme i minusgrader, så frygt ej. For Robens har soveposer egnet alt fra 1 sæson til 4 sæsoner. Dette betyder, at hvis I skal overnatte i minusgrader, så kan I holde jer varme i en mumiefacon sovepose som kan holde temperaturen helt ned til -43 grader. Dejligt! Men for at I kan ligge helt komfortabelt, og I ikke ligger direkte på jorden, så skal I helt klart overveje et liggeunderlag. Robens har både almindelige og selvoppustelige liggeunderlag, så I sikrer jer en dejlig og behagelig nattesøvn uden at I bliver syge. Disse liggeunderlag findes i forskellige størrelser og farver lige netop efter jeres smag og behov. For at I også kan se hinanden og jeres omgivelser om natten, er det også utrolig vigtigt med en pandelampe eller en gaslygte. Mangler I også udstyr, når I skal hygge omkring bålet eller til aftensmaden? Så er Robens udendørs møbler bare fantastisk gode. Her kan I få både stole, taburetter og borde i god kvalitet. Lækkert!

Husk madlavningsudstyret

I skal selvfølgelig også have næring, og derfor skal I have pakket køkkenudstyret ned. I bliver sat på prøve, fordi I ikke er vant til at lave mad i naturen, men derimod vant til jeres trygge omgivelser. Dette skal selvfølgelig ikke skræmme jer fra at tage på telttur eller vandretur, da Robens køkkenudstyr sikrer jer en nem madlavning. Først og fremmest er det vigtigt at købe en gasbrænder. Den skal sikre jer at lave varm mad. Udover en gasbrænder, skal I have en masse andet køkkengrej med såsom knive, bestik, krus, kogesæt, pander osv. Med disse udstyr kommer I ikke til at være sultne på jeres tur, og kan sørge for god og varm mad til jeres maver.

Med Robens outdoorudstyr sikrer I jer en uforglemmelig tur i naturen, hvor I ikke går ned med det fedeste udstyr. Alt dette kan godt lyde som en dyr omgang telttur og vandretur, men det er helt klart pengene værd at købe fra Robens, da de sikrer gode kvalitetsvarer til jer. Hvis I skal afsted på tur igen en anden gang, så har I det hele klar. Dejligt!

 

 

 

Hvad synes du om artiklen? Smid gerne en kommentar :-)

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Der er ingen kommentare endnu. Skal du være den første?