Sådan arrangerer du den perfekte herretur til København

Posted on 2 min read 1925 views

Artiklen er skrevet i samarbejde med badabing.dk og kbh.dk. Der vil forekomme sponsoreret indhold.  

Findes der noget bedre end en tur med drengene til Danmarks hovedstad, København? Står du for planlægningen af årets herretur, kan det være noget af en mundfuld at nå fra start til slut. Heldigvis har vi samlet en række gode tips til dig, så du nemt kan planlægge den helt perfekte tur.

Vi kommer med et par gode råd til mad, oplevelser og fornøjelser. Der er lagt op til vaskeægte mandehygge, og derfor er I garanteret en fantastisk aften i hinandens selskab. Læs med og bliv inspireret til jeres kommende tur til København.

Her skal I spise

Når I skal på tur, skal I selvfølgelig sørge for at få en masse god mad. Heldigvis har København alt, hvad hjertet begærer, og det er op til jer, hvad I har brug for på turen. Men vi har selvfølgelig et par favoritter, som I altid kan regne med.

Først og fremmest har Madklubben op til flere restauranter rundt i København, der byder på mad i topklasse, og hvor kødet er blevet tilberedt på den helt rigtige måde. Her kan I ofte få tre retter til under 300 kroner, og det er helt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hvis kødet skal være i centrum, kan vi altid anbefale et besøg på MASH. Her bliver der kælet lidt ekstra for den gode bøf.

Aftenens underholdning

På turen skal der selvfølgelig være sørget for god underholdning i løbet af aftenen. Og her er der igen rigeligt at tage fat på, alt efter hvad I gerne vil. Hvad med et besøg på en klub, der er særligt velegnet til mænd?

Her skal I bo

Måske er bolig underordnet for jer, men i sidste ende er det bekvemt, at det ikke er besværligt at komme hjem. Derfor bør I altid finde et hotel inde i centrum, hvor I nemt kan komme til og fra. I København er størstedelen af de forskellige barer og klubber samlet inde i centrum. Derfor vil I ikke have langt hjem, og det kan være meget rart sent om natten. Hvis I ender ude i ét af brokvarterene, kan I nemt tage en metro eller en bus hjem.

 

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.