Sådan bliver du en løve på stranden til sommer

Posted on 2 min read 358 views

Kan du mærke det? Sommeren er lige om hjørnet, og der går ikke længe, før man begynder at bruge flere og flere dage på stranden. Det kan være, at du også holder af at bruge din tid på stranden med dine venner, når det er sommer? Der er dog også nogle, der synes, at det kan være nervepirrende at komme på stranden. Det kan f.eks. være fordi, at man ikke har det så godt med sin krop. Hvis det er noget, du kender lidt til, så kan det være, at du skal gøre dit, for at blive en løve på stranden til sommer. Hvordan gør man det? Det kan du læse meget mere om i denne artikel!

Du kan træne dødløft

Hvis der er noget, der er sjovt og effektivt at lave, så er det dødløft. Hvis det er noget, du kunne finde på at bruge tid på at lave, så er det en god idé, hvis du anskaffer dig straps til dødløft. Hvis du anskaffer dig dette, så kan du nemlig også træne derhjemme, og så kan du høre din egen musik lige så højt, som du har lyst til.

Du kan tage armbøjninger

Du kan også prøve at se, hvor mange armbøjninger du kan tage hver dag. Hvis der er noget, som damerne godt kan lide, så er det mænd med store arme. Så hvis du gerne vil imponere pigerne (og måske også drengene) til sommer, så kan det være, at du skal begynde at tage armbøjninger på en daglig basis.

Du kan tage mavebøjninger

Kunne du ikke godt tænke dig at have en helt rippet mave? Det er ikke noget, der kommer af sig selv. Hvis du skal have sixpack til sommer, så kan du godt komme i omdrejninger med det samme!

Pas på med øl og grillmad

Hvis der er noget, der kan forhindre muskler i at være synlige på kroppen, så er det for meget fedt. Derfor kan det godt være, at du skal passe lidt på med grillmad og øl, så du kan holde formen. Det kan f.eks. være, at du kan drikke noget andet alkohol, der er færre kalorier i. Du kan stadig drikke øl – men måske bare lidt færre. Når det kommer til mad, så handler det også bare mest om at spise i passende portioner. Hvis du holder dig til disse ting, så skal du nok blive en løve på stranden til sommer.

 

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.