Sådan får du det fedeste hjemmekontor

Posted on 3 min read 2575 views

Det er vigtigt at hjemmekontoret står kniv skarpt, med et godt arbejdsmiljø, så vi undgår overspringshandlinger. VI ved alle at sofaen eller spisebordet kan være en hård arbejdsplads, fordi vi bruger disse rum til hverdagens hygge og afslapning.

Vi er desværre i en tid hvor mange arbejder hjemmefra, og arbejdspladserne er nødsaget til at indkalde ansatte på skiftehold. Derfor er mange begyndt at opdatere hjemmekontoret, eller måske få sat første spadestik på dette projekt.

Når du først kommer i gang med at skabe dit helt eget personlige hjemmekontor, er der mange muligheder at tage til overvejelse. Det vigtigste er selvfølgelig det funktionelle aspekt, hvor vi har brug for skrivebordsplads med nem adgang til notesblokken og skriveredskaberne. Men næsten lige så vigtigt er det arbejdsmiljø som vi skaber i hjemmet. Det handler derfor om personlige og unikke præg af design og stil, så det selvfølgelig også matcher til resten af hjemmet.

Design dit eget hjemmekontor

Du kan helt selv være med til at designe et hjemmekontor lige efter din smag, med et reolsystem fra String.

String System er en kollektion af moduler til reoler, hvor du selv kan tilvælge de essentielle dele til netop dit personlige hjemmekontor. String Væggavl er produktet som danner rammerne for dette reolsystem til hjemmekontoret.

Væggavlen som er grundstenen i dette reolsystem, kommer i flere farver, hvortil resten af modulerne også kommer i fede materialer, herunder ask, sortbejdset ask, eg, valnød eller malet sort, hvid, grå og beige. Mulighederne er næsten uendelige.

Når først vi har styr på størrelse og farver på rammerne og modulerne, kan vi nu begynde at designe hjemmekontoret med de bestemte moduler til. Det første modul er selvfølgelig String Bordplade, som er uundværlig del af kontoret. Dernæst handler det om moduler til opbevaring samt udsmykning. Herunder finder du alt fra skabe og skuffer, til magasinhylder og almindelige hylder.

Med kollektionen String Works er du sikker på at få skabt et ægte hjemmekontor med skuffe under bordpladen eller et separat skuffeelement.

Med kollektionen String + har du også mulighed for at tilføje bøjlestang til under dine metalhylder. Hertil laver de også S-Kroge og almindelige bøjler, så du nemt kan hænge genstande ved dit nye hjemmekontor.

Den perfekte stol til hjemmekontoret

Den lækre AAC153 Soft modvægter den høje funktionsevne og moderne udtryk ved det fem-benede hjulstel med blødheden og varmen af den vatterede skal.

Stolen bibeholder det samme høje ryglæn og det generøse sæde der karakteriserer denne serie, men tilføjer muligheden for at justere i højden med op til 14 cm ved hjælp af en gaslift.

Stellet er tilgængeligt i børstet- og pulverlakeret aluminium, og den vatterede skal fås i et væld af polstre, hvorfor netop denne serie er kendt for sin alsidighed, grundet muligheden for at skabe den helt perfekte stol til dit hjemmekontor.

Brugskunst til dit hjemmekontor

Når hjemmekontoret er designet og opsat, ja så mangler vi kun det sidste touch af personlighed og stil. Hertil finder du et hav af fede produkter af brugskunst fra det danske brand HAY. Her finder du den perfekte bordlampe til skrivebordet eller vaser og lysestager til at give et præg af hygge.
det handler alt sammen om at vi skal have et godt arbejdsmiljø med fokus på øget arbejdsglæden.

 

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.