Sådan finder du den perfekte skjorte

Posted on 2 min read 261 views

Den perfekte skjorte er et must i enhver mands garderobe. Man hvad skal man egentlig se efter, når man er på jagt efter den perfekte skjorte? Vi guider dig her.

Alle mænd har brug for en godt jakkesæt, slips og skjorte. Når du har dette outfit på plads, så er du allerede kommet langt med din basisgarderobe. Her guider vi til at finde den perfekte skjorte, som i den grad er et must for enhver mand. Der er et par forskellige essentielle ting, som du skal starte med at se efter.

Den rigtige farve

For det første er det vigtigt at vide, at farven på din skjorte har enormt meget at sige. Ingen går galt i byen med en hvid skjorte. Men det er vigtigt, at den sidder rigtigt, og at den er ren! Hvis man vælger at gå efter den hvid skjorte, så skal den sidde lige i skabet. Man skal for eksempel være opmærksom på, at de kan være ganske gennemsigtige. En skjorte, der er mere fleksibel, er den klassiske lyseblå skjorte. Den kan nemlig både dresses op og ned. Et tredje valg kunne være den stilfulde lyserøde skjorte. Hvis man formår at vælge den perfekte farve og at style den, så kan den perfekte skjorte meget vel være lyserød.

Det rigtige stof

Udover farven, så skal du også se efter stoffet. Den perfekte skjorte er med stor sandsynlighed i poplin. Det har den fineste, tætte vævning, som giver et klassisk look. Du kan dog også vælge at gå efter en skjorte, der har mere struktur, og derfor giver et groft udtryk.

Den rigtige flip

En ting, man ikke skal undervurdere, er flippen på en skjorte. En skjorteflip vil have stor indflydelse på skjortens look. Først og fremmest, så skal både flipper og kravehøjde passe til jakkens krave. Ydersiden af skjorteflippen skal gerne lige akkurat dækkes af jakkekraven. Du kan vælge at gå med de helt spidse flipsnipper, der er mere uformelle. Alternativt er der stumpe flipsnipper eller en rundet flipsnippe. Som sagt, så er afhængige dette valg mest af din egen personlige stil.

Hvornår skal man bruge den perfekte skjorte?

I virkeligheden burde man altid have den perfekte skjorte på, når man har skjorte på. Det vil så variere, alt efter om man går med skjorte til daglig eller kun ved festlige lejligheder. Der er dog mange situationer, hvor man kan have skjorte på. Det kan fx være, at man skal møde en fra Scor. Det kan være mange forskellige typer af dates. Det kan være, at man skal ud og spise sammen, men det kan også være, at det er sådan en date, hvor det handler mere om BDSM bondage. Uanset så kan man bruge sin perfekte skjorte til lejligheden.

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.