Sådan holder du dig flot og smart under Corona

Det er en fælde, vi alle kan komme til at falde i – vi arbejder hjemmefra, vi kan ikke gå ug og spise og vores venner ser vi heller ikke. Det hele flyder sammen og lige pludselig sidder man i joggingtøj hele dagen og både skæg og hår ligner en hulemands.

Er dette dig, så er du langt fra den eneste. Det kan svært utrolig svært at holde sig flot og smart, når man bare sidder derhjemme. Mest af alt har man lyst til at beholde nattøjet på hele dagen. Det giver dog ikke mere energi, nærmere tværtimod. Du oplever nok, at du er mindre produktiv, samt mere træt og ugidelig. Sådan behøver det dog ikke at være. Læs med her for at blive klogere.

Klip selv hår og skæg

Selvom det kan virke lidt grænseoverskridende, kan det være en rigtig god idé selv at klippe sit hår og skæg. Frisører og barberer har efterhånden haft lukket i et godt stykke tid, så du trænger nok til en klipning og en barbering.

Først og fremmest kræver det den helt rette hårtrimmer samt barbermaskine. Man kan også få nogle, der både kan fungere som en hår- og skægtrimmer. Hvilken du skal vælge, afhænger af længden på dit skæg og hår, samt hvor meget du ønsker den skal kunne klippe af.

Når du skal til at svinge maskinen, er det en god idé at starte langsomt. Hellere tage lidt for lidt af end lidt for meget.

Kom ud af hjemmet

Man bliver træt af bare at sidde derhjemme og kukkelure. Selvom man måske ikke ligefrem har lyst, er det en rigtig god idé at gå sig en tur. Man kan også løbe, hvis det er noget man er til. Bare det at få noget frisk luft og få rørt sin krop, kan gøre underværker for humøret og energien.

Hvis du har mulighed for det, kan det nogle gange være en god idé at gøre det alene. Bor du sammen med nogen, ser du dem garanteret noget nær 24 timer i døgnet. En pause på 30 minutter kan derfor være utrolig tiltrængt.

Tag tøj på fra morgenstunden

Sidst, men ikke mindst, så skal du tage rigtigt tøj på fra morgenstunden af. Man får en følelse af, at dagen er startet, når man får taget sit nattøj af. Det kan også give lidt normalitet og separation mellem fritid og arbejdstid.

Hvad synes du om artiklen? Smid gerne en kommentar :-)

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Der er ingen kommentare endnu. Skal du være den første?