Sådan laver du det ultimative mandeværelse!

 

Dette indhold er sponsoreret

 

Er du også træt af designerlamper, blomster og pastelfarver? Det bliver ofte kvindens arbejde at stå for indretningen, hvilket medfører at manden ikke altid føler sig hjemme i sit eget hjem. Måske føler du ikke, at du har noget at sige når det kommer til indretning, eller så er det bare nemmere at lade kvinden i hjemmet overtage. Boligindretning er ikke altid lige nemt, men hvis du alligevel gerne vil have indlfydelse på indretningen bør du følge med her! Der er nemlig ingen grund til at skændes om indretningen, hvis I kan finde et kompromis. Og dét kompromis er, at du skal indrette dit eget værelse!

Det tidsløse inventar 

Det første skridt til et rigtigt manderum er naturligvis at finde de rigtige møbler. Indretning er nemlig ikke kun pyntegenstande og farver på væggene – det er også kommoder, sofaer og belysning. Hvis du er helt vild med retro looket, kan du med fordel investere i et industrielt tøjstativ, hvorpå du kan hænge dine fedeste skovmandsskjorter eller vintagetrøjer. Med et tøjstativ eller åbent klædeskab får man en fornemmelse af hvem der bruger rummet. Det gode er, at du slet ikke behøves at tørre et tøjstativ af – så bytter du kommoden ud med et tøjstativ, slipper du for den helt store omgang rengøring!

Skab en stemning med farver og lys 

I en rigtig mandehule, er lyset og farverne helt essentielle. Afdæmpet belysning i alle former, giver en hyggelig atmosfære og bidrager til stemningen. Det skal nemlig være et rum, hvor der er pldas til at være mand, og derfor betyder det egentlig ikke så meget om man kan se rodet på gulvet. Derudover kan det være fuldstændig ligegyldigt, at tænke på hvordan lyse møbler, lyst tapet og spejle kan få rummet til ar virke større – gør brug af mørke træmøbler og vælg en dyb farve til væggene. Det tilføjer personlighed og karakter til rummet!

Tænk på komfort

Når du har valgt farverne og det essentielle inventar til værelset, kan du kigge på komfort. En mandehule er til for afslapning og ro, og derfor er det også vigtigt at du sidder godt. En god lænestol og et tv til underholding har ét og samme formål – afslapning! Med en splinterny, lækker lænestol kan du blot læne dig tilbage og nyde en film eller spille PlayStation med vennerne. Du bør måske endda overveje om der er plads til en sofa, hvor både du og dine gæster kan tage en kold øl og nyde tilværelsen for en stund. 

 

Hvad synes du om artiklen? Smid gerne en kommentar :-)

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Der er ingen kommentare endnu. Skal du være den første?