Sådan lykkes du med hjemmetræningen

Posted on 3 min read 795 views

Da Mette Frederiksen lukkede store dele af landet ned i foråret, betød det for mange også, at de ikke længere havde mulighed for at tage ned i det lokale fitnesscenter og svede ud som normalt. Det betød blandt andet et boost i udendørstræning samt Harald Nyborgs lager af håndvægte blev rømmet. Med en risiko for endnu en bølge her i efteråret, kan det derfor være en god ide at overveje, om du ikke bør flytte træningen ned i kælderen eller i ud i skuret, så du ikke står endnu en gang uden træningsmuligheder.

Herunder får du gode tips og tricks til, hvordan du får etableret dit eget home gym uden at kontoen går helt i rød.

Læg et solidt budget

Inden du går i gang med at tjekke dba.dk ud for brugte håndvægte, bør du sætte dig ned og få udarbejdet et budget. Hvor meget har du at gøre godt med, og hvor meget har du behov for at lægge til side? Skal du ud at låne penge? Er der andet end løfteudstyr, du skal sætte penge af til?

Du kan måske have mange store drømme og ideer for din jernhule, men det er en god ide, at du blot starter med det essentielle, såsom en 20 kg-vægtstang og nogle vægtskiver eller nogle kettlebells. Og derefter løbende udvider med f.eks. power rack eller en samling af håndvægte.

Har du behov for at finansiere dele af dit home gym, har du flere finansieringsmuligheder. Det er blandt andet muligt at købe håndvægte på afbetaling mange steder, men det betyder dog ikke, at det nødvendigvis er den billigste løsning, hvis du vælger at købe nyt udstyr.

Dette bør du investere i

Dit home gym kan udformes på mange forskellige måder, og det er virkelig kun fantasien og økonomien, der sætter grænser. Vil du gerne have en ægte jernhule, hvor du både kan træne de små og de store muskelgrupper? Så bør du helt klart overveje at tænke i frivægte, og det er ikke en helt billig løsning, men du kan overveje at starte med:

  • Squat-rack
  • Bænk
  • 20 kg-vægtstang
  • 100 kg vægtskiver

Med ovenstående får du således mulighed for at træne hele kroppen. Squat-racken giver dig således mulighed for blandt andet at squatte, der både træner ben og det meste af kroppen. Med bænken får du således også mulighed for at bænkpresse, som jo træner en stor del af overkroppen og i særdeleshed brystkassen.

Finansiering af dit home gym

Nyt fitnessudstyr kan du ofte købe på afbetaling, sådan er det dog ikke med brugt udstyr, hvor du typisk må til egen lomme. Hos KreditNU kan du blandt andet låne op til 25.000 kroner med 12 måneders løbetid og uden månedlige renter. Så kommer du godt i gang med dit eget home gym uden at skulle svede over skjulte renter og gebyrer.

Linktekts til: Mandemagasinet.dk

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.