Sådan sælger du dit guld

Posted on 2 min read 257 views

Sponsoreret indhold:

Mange mennesker har guld liggende i skufferne, som de ikke bruger eller ikke har brugt i mange år. Det kan være guldmønter, et guldur eller en signetring, som du har arvet fra din farfar eller noget helt fjerde. Smykker, som du aldrig har brugt, og som bare ligger og samler støv. I stedet for bare at have dem liggende, kan du overveje at sælge dem til omsmeltning. Det er en smart løsning. Du får ryddet op i skufferne og det er bæredygtigt. Herudover får du ekstra kontanter, som du ikke lige havde regnet med, og som giver dig mulighed for at tage den tur til Belgien til F1, som du har drømt om, købe et nyt stereoanlæg eller holde en fed fest. Sælg guld og tjen nogle ekstra penge. Det er en bæredygtig løsning, og du er med til at gøre noget godt for miljøet.

 

Få dit guld vurderet

Du kan nemt og hurtigt  få solgt dine gamle guldsmykker. Meget naturligt vil du selvfølgelige gerne have den bedste pris for dit guld. Sælg guld til en god guldpris. Det er derfor en god idé, at sætte sig ind i guldpriser. Ligesom det er smart, at tage kontakt til en opkøber, som har forstand på køb af guld, og som giver en god pris. Kig på priserne, og sælg guld, når priserne er gode. Der er mange steder, hvor du kan få vurderet dit guld. Hos Nordiskguld.dk for eksempel kan du få udregnet den pris, som du kan få for dine smykker. Du kan få dine smykker vurderet på deres hjemmeside eller hos dem i butikken. Den pris, som du kan få for dit guld, afhænger blandt andet af, hvor rent guldet er. Ligesom det selvfølgelig også betyder noget, hvor meget guld, du vil sælge. 

 

Et miljøvenligt valg

Med salg af guld er du med til at bidrage til en grønnere omstilling. Sælger du til en opkøber, der køber guld med henblik på at omsmelte det til nye smykker, gør du en god gerning, og du får ovenikøbet penge ud af det. Sælg guld og du bidrager til, at mængden af tilgængeligt genbrugsguld bliver øget. Det er en stor hjælp for naturen og miljøet, da udvinding af guld har store miljømæssige konsekvenser for følsomme naturområder rundt omkring i verden. Moderne minedrifter i dag er ekstremt hård ved miljøet og forurener grundvandet. Så vil du bidrage til en grønnere omstilling, så se at komme i skufferne og sælg guld med det samme. 

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.