Sælg huset, indfri lånet og vind friheden

Har du brug for mere luft under vingerne, så kan de tunge ansvarsområder og økonomiske poster være et sted hvor du kan luge lidt ud.

Verdenen og du forandres hele tiden

Er du der, hvor du helt sikkert er klar over, at de valg og prioriteringer du gjorde dig for 10 år siden, slet ikke stemmer overens med, hvad du vil vælge og prioritere den dag i dag? Det er ikke unormalt at man forandrer sig med tiden, men desværre er det de færreste der egentlig får mærket efter hvad de selv har brug for efter et par milepæles tid og derved får gjort noget ved det.

Vi er lidt opdraget til, at når vi har taget en stor beslutning så skal vi også føre den til dørs. Mange har i samme forbindelse en idé om, at når du først har erhvervet dig en bolig, så skal det være din bolig til evig tid. Men det hænger bare ikke sammen med den udvikling både verdenen og du selv går igennem.

Hvad er din bolig værd? Måske du bør starte med at tage et kig på dette. Hvis du alligevel står med en bolig, hvor du ikke føler dig på plads, så er det måske fordi du skal søge andre veje. Det kan være at du ligefrem har tjent penge på din bolig, så du kan indfri dit lån og stadig have godt med penge tilbage, som så vil kunne bruges på det du nu har lyst til.

Når der spekuleres i om det er en midt-livs-krise eller om det bare er modenhed

Man snakker nogle gange om en midt-livs-krise, hvor mændene især går ud og køber deres drømmebil eller et eller andet som kan virke helt ekstremt for nogles mening. Men hvad betyder andres mening egentlig? Det er jo ikke dem der skal leve med en sitren af rastløshed i kroppen og en konstant tanke om, at man slet ikke befinder sig i sit rette element.

Om det er midt-livs-krise eller om det faktisk bare handler om, at man endelig er blevet moden nok til at mærke sig selv ind til knoglerne, det kan man spekulere længe i, men det er jo ikke kun mænd der har brug for at selvrealisere og tage nye store beslutninger.

Har du brug for friheden, så løsriv dig fra dine pligter og de ansvar som du kan løsrive dig fra. Sælg huset, sælg bilen. Køb måske en folkevognsrugbrød og rejs landet tynd i et par måneder. Mærk friheden under vingerne.

 

Hvad synes du om artiklen? Smid gerne en kommentar :-)

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Der er ingen kommentare endnu. Skal du være den første?