Sæt ekstra skub i din sundhed med én enkelt løsning

Posted on 2 min read 2594 views

Kosttilskud kan være en jungle at navigere rundt i, men det danske brand, STAÏ, har med sin All-In-One POWER+ shake nu gjort det nemt for dig.


Gør din krop en tjeneste

Det er jo ikke nogen stor overraskelse, at proteinpulveret ofte står øverst på indkøbssedlen, når mændene en sjælden gang får indkøbs-tjansen. Men sandheden er, at kroppen har brug for andet end protein.

Din krop skal nemlig have det helt rette brændstof, der kan sørge for mere energi og overskud til din hverdag. Men undersøgelser viser, at mere end 75% mænd langt fra får deres daglige behov af vitaminer, mineraler og sunde omega3 fedtsyrer.

STAÏ POWER+ shaken indeholder alle de nødvendige næringsstoffer, der gør STAÏ til meget mere end en proteindrik. Shaken skal drikkes sammen med STAÏ’s hørfrøolie, så du sikrer effektiv optagelse af de fedtopløselige vitaminer.

Uanset om du vil træne dig til- eller arbejder for at vedligeholde din fysiske form, eller blot ønsker at klare dagligdagens mange gøremål med mest muligt overskud, så er POWER+ dit nye kosttilskud.

Når hverdagen trænger sig på

En travl hverdag og træning gør, at vi ofte vælger de lidt hurtige og kendte retter i dagligdagen, som kan gøre det svært at nå de anbefalede godt 600 gram dagligt grønt.

Samtidig har de fleste mænd hverken tid eller lyst til at shoppe rundt i helsekostbutikker, fumle med alverdens kapsler, eller sætte sig ind i, hvad der er godt for hvad og hvilke produkter der passer sammen.

Men sundhed i hverdagen behøver ikke være besværligt. Med STAÏ POWER+ skal du ikke længere tænke kostråd, for denne All-In-One shake giver dig alt, hvad din krop behøver.

Så selvom det godt kan virke uoverskueligt at skulle tænke sundhed, træning og kost ind i hverdagen, så findes der ingen undskyldninger længere. For når det kommer til POWER+ shaken, så er det enkelt, hurtigt og ligetil – og din krop vil elske dig for det.

Læs mere om STAÏ POWER+ og kom med på STAÏ holdet.

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.