Se lokale sportsbegivenheder på farten: her er alt du skal vide.

Det er sjovt at se lokale sportsbegivenheder live. At mødes med vennerne på hjemme- eller udebane og følge vores favorit hold er en af de ting de fleste holder af. Der er mange muligheder for at følge med på TV’et. Men selvom det er sjovt at sidde derhjemme og se kampen på skærmen, er der noget specielt ved at opleve det i egen person. 

 

NordicBet Liga har gennem deres samarbejde med Divisionsforeningen hjulpet med at øge interessen for at komme på stadion og opleve kampene på tætteste hold. Og selvom dansk klubfodbold har været præget af visse kontroverser, såsom udenlandske rigmænd der opkøber hold, tager der ikke noget væk fra kampene. De er lige så spændende som altid. 

 

Samarbejdet i dansk fodbold er sikret i lang tid gennem en historisk aftale mellem Superligaen og NordicBet Liga, der har forpligtet sig til hinanden. Samtidig er ressourcerne til ligaerne øget markant de seneste år, og arrangørerne har samlet alle medierettighederne frem til 2031. De relevante rettigheder er samlet i et selskab der sikrer at der er investeringer i fremtiden i dansk fodbold. 

 

Dette har en afgørende indflydelse på kvaliteten af både kampene og spillesteder. Og det betyder at tilskuer får bedre adgang til at følge med på banen. Der var ofte rivaleri mellem de forskellige divisioner før i tiden, og at nu se at de arbejder sammen for at sikre sporten er gode nyheder for fans. 

 

Vi elsker divisionsfodbold, og kampdagen giver os mulighed for at styrke vores regionale stolthed. Ofte er kampene så tætte og hektiske, at de kan måle sig med de Europæiske konkurrenter. Strukturen er lidt anderledes end de store Europæiske sportsafdelinger, og den adskiller sig også fra endda de norske og svenske divisioner. 

 

Superligaen er skåret ned til 12 hold, det samme antal som NordicBet Liga. Og den næstbedste række har fået flere penge til både fodbold, stadion og baner. Der er stadig slutspil i Superligaen. Efter 22 runders grundspil er der mesterskabs spil mellem de seks bedste hold. Før i tiden var det 7-12 hold der mødtes til kvalifikationsspil. Nu rykker 11 og 12 ned, mens vinderen af kvalifikationsspillet skal møde tre, fire, eller fem i mesterskabs spillet om den sidste plads i Europa. 

 

Så der er meget at glæde sig over. Og hvor billetter til Superligaen nemt kan blive dyre, er billetterne til de mindre divisioner til at betale. Og penge sparet kan gå til andre ting, eller flere kampe i løbet af sæsonen, eller en længere rejse når holdet man elsker spiller på udebane. En god chance for også at se mere af hvad Danmark har at byde på, og møde mennesker fra andre sogne og kommuner. 

 

Danmark er kendt for at have dårligt vejr, og derfor kan det være en udfordring at komme ud af døren for at se en kamp. Men vores kærlighed til sport og især fodbold gør det lettere at komme ud af døren. De mindre kendte kampe er ofte meget spændende, og det kan være interessant at følge spillere der kan ende op med at komme på landsholdet i fremtiden. Alle de største spillere startede deres tid I divisionsfodbold.

 

Det er en god ide at have aktiviteter, og ikke kun se ting på Tv’et. Og med de nye tiltag samt nye muligheder for at følge holdsport i alle ligaer på banen, er der ingen undskyldning for at sidde derhjemme længere. Vi her på mande magasinet elsker sport, og vi elsker at se det live. Så vi håber at møde dig til næste sæson, både på ude- og hjemmebanen. 

 

Hvad synes du om artiklen? Smid gerne en kommentar :-)

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Der er ingen kommentare endnu. Skal du være den første?