Seng i et skab?

Posted on 2 min read 968 views

 

Der findes senge der helt klart er mere praktiske end andre. Hvis man bor på meget lidt plads, kan det være rart at investere i møbler, der har mere end en funktion. Her kan du læse mere om, hvor praktisk det kan være med en skabsseng.

Funktionel seng

Hele konceptet med at bo minimalistisk og bruge mindre plads her i verden har taget alle med storm. Det at levere grønnere, bruge mindre energi og befinde os i mindre boliger og leve på mindre plads, er en del af denne bevægelse. Når man bor på lidt plads, er det rart at kunne lave den plads man bor på, så funktionel som overhovedet muligt. Det er nemmere, hvis man har møbler, der kan flere ting. Du tænker måske, at en sovesofa, ville være en praktisk løsning i et lille hus eller en lille lejlighed, men en skabsseng, skaffer faktisk hele sengen af vejen i dagtimerne og giver meget mere plads.

Det er jo ikke altid, at sovesofaer lige er det fedeste, og det er meget rarere at kunne vælge den sofa man nu gerne vil, måske en lækker brugt en, og have sengen smart i et skab. Det er rart at kunne gemme sengen væk. Hvis det ikke er til dit eget soveværelse, så er det perfekt til et gæsteværelse, der måske har en helt anden funktion, når der ikke er gæster. Det gør værelset langt mere funktionelt, og det giver større valgfrihed, i og med end at det ikke udelukkende er et soveværelse. Det er det signal man sender, når der er en seng.

Praktisk løsning

I børneværelser, der det ikke er plads til en seng, eller måske til et en etværelseslejlighed, er skabssengen en uvurderlig opfindelse. Det er også fuldt muligt at finde en god seng af høj kvalitet, som kan slås op ved behov.

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.