Skæg og maskulinitet

Der er mange ting, der kan få dig til at føle dig som en mand. Det er forskelligt fra mand til mand, hvad der betyder mest. Vi vægter alle forskelligt. For nogle betyder handlinger eller sprog meget. For andre betyder udseendet mere. Der er også nogle, for hvem personligheden spiller den største rolle.

Er du blandt dem, der føler, at udseendet betyder noget? Så er du ikke unormal. Når man tænker på en mand, har de fleste en bestemt forventning i deres hoved. Man forventer gerne en høj, stærk person, der har en flad brystkasse og bredde skuldre. Men forventer gerne kort hår på hovedet, men også hår i ansigtet.

Skæg er en mandeting

Det er ikke alle mænd, der har skæg. Det er heller ikke alle mænd, der har lyst til at have skæg. Mange har det dog, og for mange understreger det også deres maskulinitet. Man er ikke i tvivl om, at det er en mand, man står foran, når han har et stort skæg.

Der er ikke mange kvinder, der har skæg. Det er noget, man ser hos mænd. Det er en mandeting. Derfor hænger det også sammen med maskulinitet. Det sætter en tyk, fed streg under, at man er en mand.

Rigtige mænd har skæg?

Mange føler, at rigtige mænd har skæg. Kan du ikke få skæg, så er du ikke en rigtig mand. Det er meget firkantet sat op. Selvfølgelig kan du være en mand uden et skæg. Nogle mænd kan ikke gro et stort fuldskæg. Sådan er det bare.

Det kan være, at du er en af de mænd, der ikke kan gro et stort skæg. Hvis du er okay med det, er alt fint. Du er da ikke mindre mand af det!

Er du en af dem, der ikke kan, men gerne vil gro et skæg? Så gør noget ved din drøm. Det er muligt at gøre noget og få en skægtransplantation, så hvorfor ikke gøre det?

Du må gerne ønske dig mere skæg

Der er ingen grund til at føle sig forfængelig og dum, fordi man ønsker sig et skæg. Du må gerne have et ønske om at kunne gro et flot skæg. Der kan være mange grunde til, at du gerne vil have skæg. Det behøver slet ikke at være forfængeligt.

Går det dig på, at du mangler skægvækst, så skal du ikke gå rundt med det problem. Løs det, og bliv en glad mand!

Hvad synes du om artiklen? Smid gerne en kommentar :-)

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Der er ingen kommentare endnu. Skal du være den første?