Skal du holde havefest for drengene?

Posted on 3 min read 512 views

Sponsoreret indhold:

Det er skønt, når det er sommer og man kan være ude. Man kan grille om aftenen og hygge med øl og vin og gode venner. Hvis vejret er til det, kan man sidde ude til langt ud på natten og nyde de lune sommernætter. Der er masser af frisk luft omkring en. Man føler sig let og fri. Det er skønt at bo med hus og have, så man kan være ude eller inde som det passer en. Man kan også holde havefest for drengene.

Der hører godt kød og øl og vin til en god havefest med drengene. Der skal grilles og hygges og grines og snakkes. Måske kommer vennerne med pakker med bøffer og andet godt. Det kan ikke undgås at men genererer en del affald. Du kan købe udendørs skraldespande til affaldet hos aj inventar. Det er smart at have udendørs skraldespande stående ved grillen, så emballagen kan smides ud med det samme. Så er der styr på sagerne.

Pænt til fruen kommer hjem

Hvis ikke man har skraldespande til affaldet, kommer haven hurtigt til at ligne noget, der er løgn. Når man har grillaften med drengene og fester, så tager man det måske ikke så nøje med affaldet. Og når mørket falder på, så er der alligevel ingen, der ser det. Der hygges og spises og senere skrues der måske op for musikken.

Man glemmer alt om affaldet, hvis man ikke har sørget for at få det af vejen mens man grillede. Når man er i godt selskab og stemningen er høj, så tænker man heller ikke på det. Det er vennerne og festen, der er i centrum. Men når fruen kommer hjem dagen efter, så bliver det helt sikkert bemærket, at hele haven flyder med brugt emballage.

Styr på sagerne ved festen

Men har man anskaffet sig udendørs skraldespande, så er det ingen sag at hygge med vennerne uden at rode hele haven til. Man kan købe en med hjul under og så kan man gå en runde en gang imellem. Det er hurtigt gjort og man sørger for at der hele tiden er styr på det værste. Når musikken spiller og natten falder på, så kan man slappe af med vennerne og feste sammen.

Når sidste gæst er gået, sent om natten, er det måske begyndt at lysne igen. Så går man lige en sidste runde og samler det sidste affald sammen. Det gør et godt indtryk på fruen, når hun vender hjem næste dag. Hun kan se at du har taget hensyn til hende og holdt pæn orden i alting.

God “dagen derpå”

Når man står op næste dag, så venter der ikke et kæmpe oprydningsarbejde. Sådan skal det være, når man har holdt fest for drengene.

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.