Skønhedspleje til den bevidste mand

Der er ingen skam i at være skønhedsbevidst som mand, og der er meget mere bredt accepteret, at mænd gerne vil tage vare på sit udseende. Flot hår og et velplejet look, kommer ikke nødvendigvis helt af sig selv. Læs med her til  gode tips til skønhedspleje for mænd. 

Invester i gode produkter

En god plejrutine begynder med kvalitetsprodukter som er effektivt formuleret for bedst mulig virkning. Se efter produkter der har et højt indhold af aktive virkestoffer som retinol og AHA-syre, og mindst mulige skadelige kemikalier som sulfater. Som mand kan man med fordel også investere i et månedligt besøg hos en barberer, der kan sørge for, at dit ansigt tager sig ud fra sin bedste side. Find en der forstå dit ansigt og det udtryk du ønsker, så der er en sømløs connection mellem din stil og dit look. Det at se velplejet ud starter med ansigtet, men dit hår er også en meget vigtig del af helhedsudtrykket.

Hårpleje baseret på gode råvarer

Juhldal producerer effektive og eksklusive hårprodukter for mænd, så du kan perfektionere din plejerutine. Gode råvarer er helt essentielle for gode produkter,og det har Juhldal forstået. Her finder du produkter til alle hårtyper og behov, så du kan skræddersy din rutine, efter hvad du helt præcist har brug for.

Der er ingen gode grunde til at nøjes med en middelmådig rutine, når der findes gode produkter der passer til lige præcis dig. Husk at altid inkludere en god solfaktor (gerne 30 eller 50 SPF) i din hudplejerutine, for at forhindre tidlige aldringstegn, som du vil ærgre dig over senere. Hvis du ikke er helt sikker på, hvad din hud har brug for, så tag dig en tur til en kvalificeret hudplejer, der kan analysere din hudtype og finde ud af, hvad du mangler. Det er en god investering, hvis du gerne vil opgradere dit look fra shabby til velpoleret.

Hvad synes du om artiklen? Smid gerne en kommentar :-)

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Der er ingen kommentare endnu. Skal du være den første?