Squash kan blive din nye yndlingssport!

Mangler du inspiration til, hvad du kan foretage dig med din kammerat, når I skal have en rigtig mandedag sammen? Ofte tyr folk til en omgang træning i det lokale fitnesscenter eller en mindre løbetur rundt omkring i kvarteret. I denne artikel vil vi dog gerne slå et slag for, at man forsøger sig med squash.

 

Squash er en sportsgren, som er i hastig vækst i Danmark, og det er med ganske god grund. Der kommer flere og flere squash-interesserede til, hvilket også gør, at antallet af baner i Danmark er stigende. Det gør det endnu nemmere for dig og andre interesserede at booke en bane.

 

Squash kræver ikke meget udstyr

En af de store fordele ved squash er, at det ikke kræver ret meget udstyr. Har du styr på din squashketcher, et par gode indendørssko samt en god squashbold, så er du allerede klar til at indtage den lokale bane.

 

Denne sportsgren er derfor ikke ret dyr at komme i gang med, hvilket for de fleste er en stor fordel. Dog skal der indregnes baneleje, som man kender det, hvis man spiller badminton i den lokale hal.

 

Høj kalorieforbrænding på kort tid

Det, som rigtigt mange mennesker er glade for ved squash, er den ekstremt høje forbrænding i forhold til, hvor relativt kort tid man er aktiv. Det er naturligvis op til en selv, hvor lange kampe man ønsker at spille. Man kan dog vide sig sikker på, at giver man den gas på banen, så er man sikret en høj kalorieforbrænding.

 

Mange ser det endvidere som en sjovere måde at forbrænde kalorier på end ved eksempelvis at løbe et par omgange rundt om lokalområdet. Der er høj intensitet, og man udvikler hurtigt sine kompetencer på banen.

 

Reglerne til squash er nemme at lære

Det kræver ikke lang tid at lære de regler, der gælder, når man skal spille squash. Man kan enten vælge at få en introduktion i den lokale klub, eller man kan søge på nettet efter reglerne. På YouTube er der normalt vis nogle gode videoer, der ganske fint forklarer de regler, som du og din kammerat skal være opmærksom på.

 

Spil små og intense kampe

Ønsker du at have flere venner med ude og spille squash, så kan I nemt få dette til at gå op ved at spille små og intense kampe. Er I eksempelvis 3 eller 4, der gerne vil have pulsen op, så sørg for at spille til eksempelvis 10 point. Det er en alternativ form for squash, men i bund og grund handler det om, at I skal have pulsen op og samtidig have det sjovt.

 

Mangler du og dine kammerater en aktivitet til næste gang, hvor I alle skal ses, så kan vi anbefale, at du undersøger muligheden for at spille en omgang squash i nærheden af dig. Det vil, om ikke andet, bringe smil frem på læben og sved på panden!

Hvad synes du om artiklen? Smid gerne en kommentar :-)

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Der er ingen kommentare endnu. Skal du være den første?