Tag en cykeltur på en hometrainer lige når det passer dig

Har du også tendens til at finde på en million undskyldninger når snakken kommer over på emnet motion, så er du langt fra den eneste.

Kom i form trods dårlige undskyldninger for at komme ud ad døren

Vi har alle den fantastiske evne at vi kan undskylde og udskyde ting så længe at det lige pludselig kommer i glemmebogen og først lang tid efter vil en venlig sjæl lige få én tilbage på sporet, hvor vi kan spørge os selv, hvordan vi lige kunne komme fra den tanke fuldstændigt.

Især når snakken går på motion, kan vi have tendens til at have for travlt til at komme forbi det motionscenter og det er ikke ligefrem blevet lettere at komme i form efter at de mange restriktioner i forbindelse med COVID19 som har jordet mulighederne ned der.

Men har du overvejet hvordan du kan få lysten og mulighederne for at rent faktisk komme i form? For der findes faktisk ret fantastiske muligheder som ikke engang kræver at du skal ud ad døren for det. Der er selvfølgelig tale om at anskaffe sig en cykel hometrainer.

Anskaf det korrekte udstyr for at holde fast i motivationen

Med en træningscykel derhjemme, slipper du for at skulle banke dig selv ud ad døren og du slipper også for endelig at være inde i en god træningsrytme, hvor en pandemi så ellers går ind og ødelægger dine muligheder for at holde fast i den gode rytme.

Der kan online søges frem til hvilke maskiner der på stående fod er bedst i test. Det kan være ret smart at undersøge, for hvis du anskaffer dig en dårlig maskine fordi prisen lige var god, så risikerer du at du også får svært ved at holde den hjemlige motion i gang.

Det er altid lækkert at have det rigtige udstyr. Det gælder indenfor alle områder at du føler dig mere motiveret når du har det lækreste udstyr. Det virker sjovere og motiverer bedre fordi tiden går hurtigere og du føler det mere effektivt når du har været i gang.

Har vi en cykel der ikke passer til os eller som på anden vis bare er i ringe kvalitet så bruger vi den heller ikke nær så meget som hvis vi har en der efterlever alle ønsker og krav. Det gælder både cykler som man bruger i det daglige til at komme fra a-b, men også når der er tale om cykler der er til at træne på.

Udviklingen har gjort det muligt at dyrke sjov og effektiv motion derhjemme

Har du været væk fra træningscykler i nogle år, vil du opleve at der er kommet mere til. Det er ikke længere forbeholdt træningscentrene at have en cykel der kan klare at give modstand eller tælle kalorier undervejs, men det er faktisk ved at være noget du kan få med i prisen selv ved de billigere udgaver.

Der er desuden udviklet meget elektronik de senere år, som kan gøre det hele meget sjovere og træne dig mere effektivt. Det er jo forskelligt hvorfor vi ønsker at træne. For nogle handler det mest bare om at se kiloene rasle af, hvor det for andre er vigtigst at opbygge muskulatur.

 

Hvad synes du om artiklen? Smid gerne en kommentar :-)

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Der er ingen kommentare endnu. Skal du være den første?