Tag Heuer lancerer Aquaracer i carbon

Posted on 2 min read 2018 views

Tag Heuer lancerer en ny linje af modeller i deres populære Aquaracer serie. De nye modeller går under navnet Tag Heuer Aqueracer Carbon og består af af 3 modeller i hver sin farve. Hhv. Rosa guld, gult og blåt. Rosa guld lyder umiddelbart ikke så maskulint, men kombineret med den dominerende carbon farve er rosa guld detajlerne på skiven en fryns for øjet.

Det nye Tag Heuer Aquaracer er lavet i carbon hvilket gør uret utrolig let og komfortabelt at have på. Carbon er også enormt modstandsdygtigt og slidstærkt, og så ser carbon bare pisse fedt ud. Tag Heuer Aquaracer Carbon er det ultimative sportsur til mænd. Kombinationen af et ur i carbon og en rem af nylon gør uret yderst behageligt at have på og er det helt ideele ur til den aktive mand som sætter pris på kvalitet og komfort.

Tag Heuer Aquaracer Carbon

Aquaracer Carbon er det ultimative sportsur til mænd. Vandtæt ned til 300 meter og med en kassediameter på 41 mm, hvilket er en rigtig god størrelse, da et sportsur gerne skal have en vis volumen på håndleddet. Selve kransen på uret er i Carbon, mens selve urkassen er af sand blæst sort titanium som har fået en PVD coating som betyder, at uret er ekstra modstandsdygtig. Et sportsur skal gerne kunne holde til en hel del, og med Tag Heuer Aquaracer Carbon er der taget højde for alle detaljer. Uret har et automatisk urværk af typen kaliber 5 som har datofunktion og 38 timers reserve.

Prisen? Den er faktisk meget fair. Naturligvis noget højere end et almindeligt Tag Heuer Aquaracer som kan erhverves for nyt til omkring 20.000 kr. for en tilsvarende model. Aquaracer Carbon er lavet af mere kostelige materialer og koster dermed en anelse mere.

Tag Heuer Aquaracer Carbon kan købes for omkring 26.000 kr. hos en officiel forhandler.

Tag Heuer Aquaracer Carbon

Specifikationer

Kassediameter: 41 mm.
Vandtæt: 300 meter.
Materiale: Carbon, Titaium og stål.
Rem: Sort Nylon.
Urværk: TAG Heuer Calibre 5 med dato og 38 timers reserve.

Hvad synes du om det nye Tag Heuer Aquaracer carbon?

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.