Tag med vennerne på eventyr til Gran Canaria

Posted on 3 min read 2350 views

At tage på ferie med vennerne kan være en sand fornøjelse. Fælles interesser, en god kemi og godt selskab er med til at gøre oplevelserne sjovere og mere uforglemmelige. Men at planlægge ferien og finde den helt rigtige destination kan være udfordring.

 

Gran Canaria er et sted I som vennegruppe ikke må gå glip af. Men hvorfor egentlig ikke?

 

Et klima I ikke kan sige nej til

Gran Canaria er en spansk ø som ligger udfor Marokkos kyst. Det betyder at øen klima er særdeles mildt, og at man faktisk kan opleve strand-venlige dage i måneder som december og januar. Netop derfor er Gran Canaria én af de mest besøgte kanariske øer og en foretrukken rejsedestination blandt europæerne.

Den spanske ø er omringet af hav, og på hele øen kan man derfor finde smukke og attraktive strande. Øen beliggenhed giver den det eftertragtede klima, som mange kigger efter, når de skal på ferie.

Vælger du og vennerne at hoppe på et fly til Gran Canaria, så kan I forvente en sommerlig stemning hvad enten I tager afsted i maj eller oktober.

Det gode vejr og de mange solskinstimer er med til at sætte en løssluppen stemning, som kan højne den samlede kvalitet af jeres fælles ferie.

 

Fra vandretur til diskotek

Selvom at Gran Canaria er et yndet rejsemål for både børnefamilier og seniorer, så betyder det ikke at hele øen blot består af kryds og tværs og legeland.

Øen har nemlig meget at byde på, så I som vennegruppe både kan sammensætte en oplevelsesrig og festlig ferie.

Natur er især værd at tage med i betragtning. Øen består nemlig både af bjerge, strande og en smuk kystlinje. I den forbindelse findes der et hav af vandreture, cykelture eller sejlture man kan tage på, hvis man ønsker at udforske områderne på en aktiv og produktiv måde.

Har man brug for at komme lidt væk fra den bagende sol og de mange indtryk fra den prægtige natur, så findes der områder såsom Puerto Rico og Playa Ingles, hvor man kan få afløb for sine festligere sider. Disse områder er oplyst af lysende neon-skilte om aftenen, og man kan finde barer, klubber og restauranter til enhver smag.

Øens diversitet og mange attraktioner gør det således muligt for hele vennegruppen af få deres ønsker opfyldt, og man undgår således at ferien bliver en tilrettelagt på en måde hvor nogen finder den utilstrækkelig.

 

Hvordan kommer I rundt?

Øens mange muligheder fordrer ofte til at man som besøgende skal kunne bevæge sig rundt på en god og funktion måde. Selvom at der findes offentlig tansport på Gran Canaria, så vil billeje ofte være en mere fordelagtig og fri måde at komme rundt på.

Hvad enten man blot skal bo ét sted på øen eller man har tænkt sig at rejse fra kyst til kyst, så kan det være en god idé at have en bil til rådighed, da man på den måde ikke er afhængig af busser og tidsskemaer.

Ved at kigge sig om efter billeje kan man sammensætte en ferie, hvor friheden er stor og hvor der derved ikke lægges låg på mængden af oplevelser. Får I lyst til at tage en tur til Las Palmas, men bor i 40 eller 50 kilometer fra byen, så kan en lejet bil betyde at I ikke behøver at undvære det impulsive visit.

Lejer I en bil på øen, så kan I også finde logi der ikke nødvendigvis ligger et stenkast fra stranden eller de restauranter i planlægger at besøge. Med en bil kan I nemlig nemt komme rundt, og afstandene bliver mere overkommelige at forholde sig til.

 

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.