Tag på ægte safari i Kenya

Posted on 2 min read 328 views

 

 

 

Tag på ægte safari i Kenya

Ønsker du at tage af sted på en ferie snart og opleve noget helt nyt? Hvis du er frisk på eventyr, så er det bare med at åbne øjnene og se alle de muligheder der ligger forude. Så kast dig ud i noget helt anderledes og tag hjem med en oplevelse du vil huske resten af livet. Tag en tur på rigtig safari og oplev alle de spændende dyr helt tæt på. Kom ud til natur og habitater som du aldrig har set magen til før. Det er så meget mere end en tur i zoologisk have.

Tag afsted på en spændende ny rejse til Kenya og tag afsted på ægte safari. Få styr på visummet med det samme  og læs mere her om udfyldelse af visum til Kenya.

En tur ud i det fri

Natur er noget helt andet, når man rent faktisk kommer ud og ser den i virkeligheden. Der er nemlig meget mere til det end bare det du kan opleve gennem et billede. Det er liv og lugte og vind og temperatur, som langt fra er det samme som i simpel 2-D. Kom op ad sofaen og se helt fantastiske stepper og savanner med dyr og planter i det virkelige liv, og oplev de mange indtryk og opdagelser man kan gøre sig.

Før du tager afsted

Du kan desværre ikke bare pakke taskerne, finde det næste fly og rejse mod Kenya. Du har brug for et visum før du kan rejse dertil. Det er dog ikke så indviklet endda. Kenya har et fuldt elektronisk visa system, hvilket betyder at der er noget du skal have styr på inden du tager afsted. Og med det visum kan du opholde dig i Kenya i 30 dage, hvor du kan komme ud på safari og opleve det smukke land.

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.